- 18 Mayıs 2011
- 22.548
- 12.221
- 1.873
Kerem demirbay gelirse ben takımın 4-1-2-3 oynayacağını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım kaplan başlılar tenasül organını emcüklemez kankaAllah da o sivriye uzun ömür versin![]()
Isırdıktan 30 saniye sonra şişti yok böyle bişeyBu sene ki sinekler evrim geçirmiş yam yam gibiler fena emcüklüyorlar hak verdim.
Kerem demirbay gelirse ben takımın 4-1-2-3 oynayacağını düşünüyorum.
Stilex krem var her gün sineklerle haşır neşirsen çok fazla kaşıntı varsa kullanabilirsin.Isırdıktan 30 saniye sonra şişti yok böyle bişey
Aynen bu şekilde. Top rakibe geçtiğinde torreira ileride saldırı timinde olacaktır. Top bizdeyken Kerem zaniolo half space de boey ve Nelson kanatlarda. Kenardan ortadan Allah ne verdiyse artık.Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Parades
Torreira - Kerem
Zaniolo - Icardi - Kerem
Cama sineklik yaptırarak girmelerini engellemek de başka bir seçenek.Stilex krem var her gün sineklerle haşır neşirsen çok fazla kaşıntı varsa kullanabilirsin.
Sıkıldım yayını kapattım.tansel ne anlatiyo yaw
Ev için olmazsa olmazların başında geliyor. Vardır diye tahmin ediyorum yoksa büyük eksiklik gecenin bir vakti kulağına gelip vızzzzzzz sesinden nefret ediyorum.Cama sineklik yaptırarak girmelerini engellemek de başka bir seçenek.
Oo dur iyi hatırlattın bende de vardı süreyimStilex krem var her gün sineklerle haşır neşirsen çok fazla kaşıntı varsa kullanabilirsin.
yagız arkadası ya konuyu dagıttı gelditansel ne anlatiyo yaw
Net olarak ayrıntılı izlemediğim için isimden dolayı Simoene diyorum gelip böyle 15-20 gol atacak ismi var.retegui mi simone mi? @Umut Işık