- 1 Mayıs 2018
- 57.899
- 48.680
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir veya Konyaspor'a gitmesi iyi olur da gelip bize karşı asist veya gol katkısı yapar genelde bizden gidenler bize karşı sezonda şov yapması kaçınılmaz oluyor.

Başakşehir veya Konyaspor'a gitmesi iyi olur da gelip bize karşı asist veya gol katkısı yapar genelde bizden gidenler bize karşı sezonda şov yapması kaçınılmaz oluyor.![]()
Taylan'ın koskoca sezon 7 gole katkısı var 2'si bize100 euro basam

KURBAN OLDUGUM ALLLAHIM lutfen 2.forvetimiz retegui,simone veya ihenacho olsunicardiyle iyi eküri olsun sahada lutfen yarebbim
![]()
Zanilo yusuf demirbence olmaz. mertens dışında ideal adam yok o bölgede. mertens'i de hesaplı kullanmak lazım bu sene.
ki mertens'in de orijinal pozisyonu değildi
hücumu şekillendiremediğimiz zaman sıkıntı yaşadık. oyuna akıl katacak bir adam iyi olur.
mahsus mu yapıyosunihenacho gelirse pizza yerim
Tansel adamdırtansel ne anlatiyo yaw
Kerem-Icardi aşkı alev alev bu aşkı söndürecek itfaiye yok.Kerem'in ilk 11 için düşünüldüğünü sanmıyorum. Mertens yerine en kötü forma rekabetine girebileceği biri veya doğrudan 11'de olacak gelecektir.
Kerem de gelince miço da gider o ZamanParedes pek sergio'ya benzemiyor bence defansif aksiyonları ve agresifliği sayesinde torreirayı ön alan presinde kullanabiliriz rahat rahat. sergioyu arkada bırakınca aklın kalır. ayrıca sergionun özellikle ilk devre iyi oynadığını kabul etmekle beraber oyun kuruculuğunu pek beğenmiyorum, soğukkanlı kalamıyor, onlarca kez dandun vurduğunu hatırlıyorum oyunu soğutması gereken anlarda. faul desen onu da alamıyor. ha asla çöpe atılacak adam değil ama sol beke angelino alınmışken 11de de oynayamaz bence.
Paredes 6 + Kerem 2.5 alış
Sergio 3-3.5 milyon satış bence makul olur.
ihenacho gelirse pizza yerim