Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he ok
Olabilir mi böyle bir şey, Lütfen olsun çünkü!! Karikatür yasak yazı olarak atıyorum.Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Ndombele
Zaniolo - Felix - Kerem
Icardi

bakambu marsilyada 4m maaş alıyormus arabistandan aldığı da çok farklı değildir, bizden isteyeceğini de en az 2m olduğunu tahmin ediyorum.
hele martens varken kulübede oturacak yaşlı bir yabancıya bu para verilir mi, o paraya en kötü halil+andone çekerim en azından camiayı biliyorlar maaşları da 1.5myi geçmez
Paredes savunmaya daha iyi gider ama box to box ndombele iyi olur. Birde bizim rehabilitasyon merkezi yokmu, adam deli birsey olabilir.Ndombole hiç istemiyorum onun yerine Parades'e okeyim.
Burada kurulan en güzel kadrolardan birisi. Keşke olsaŞu kadroyu çok isterdim.
Uğurcan
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Zaniolo - Kamada - Kerem
Icardi
Yine çok olyden sonra 1 sene daha yaşlandı. 1 milyon + gol bonusuna geliyorsa gelsinOly'de 1.2m alıyormuş. Mutsuz olması faktörüyle max 1.5m civarına biter
Box to box değil de bize pas ayağı iyi olan biri daha iyi olur hem de Angelino hücumcu bek Boey'i de bu sene daha da hücumcu yaparız Torreira-Parades ile arkayı tutar ön bölgede de yatay da oyunu genişletip kapanan rakipleri paramparça ederiz.Paredes savunmaya daha iyi gider ama box to box ndombele iyi olur. Birde bizim rehabilitasyon merkezi yokmu, adam deli birsey olabilir.
Bütün kardeşler aynı karıya mı atlıyordu.ihtiras rüzgarları guzel film mi gencolar
ana transferleri tamamlayalım
fırsat transferi kovalayalım
en sevdiğim
Psv maçı aklıma geliyor bunu görünce. Nelerle sınanmışız şu kadroya bak.sekidika hala bizde mi