Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Box to box değil de bize pas ayağı iyi olan biri daha iyi olur hem de Angelino hücumcu bek Boey'i de bu sene daha da hücumcu yaparız Torreira-Parades ile arkayı tutar ön bölgede de yatay da oyunu genişletip kapanan rakipleri paramparça ederiz.
Ndombele ile savunma yönümüz biraz daha zayif olabilir ama adamda acayip dribbling var. Tutarsa cok acayip birsey olurdu ama paredese de okeyim.

bu gece galatasaraylıların space odasında icardi'nin maaşı üzerine güzel bir geyik döndü.

tansel taşanlar: 750 bin € açıklayalım kudursunlar.

erinç bilican: 751 bin € açıklayalım. geçen sezon gösterdiği güzel performanstan dolayı zam yaptık diyelim.

başka birisi: 751.905 € açıklayalım.

Icardi, Parades, Demirbay, Angelino, Bakambu, Halil transferlerini 1 hafta içinde bitirip 10 numara için Felix, Kamada kovalayabiliriz. Felix ve Kamada yerine kendinizi koysanıza kadroyu açıp bakıyorsunuz her mevkide üst düzey oyuncular adamlar bile formayı cepte görmez.
Halil dediğin sakın Halil dervişoğlu olmasın lütfen

Icardi, Parades, Demirbay, Angelino, Bakambu, Halil transferlerini 1 hafta içinde bitirip 10 numara için Felix, Kamada kovalayabiliriz. Felix ve Kamada yerine kendinizi koysanıza kadroyu açıp bakıyorsunuz her mevkide üst düzey oyuncular adamlar bile formayı cepte görmez.
Felixi kiralamak bile çok maliyetli olur. Büyük ihtimal psg yapacak zaten. Biz kamadayı alalım renktaş tapusu da bizde olur

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndombele ile savunma yönümüz biraz daha zayif olabilir ama adamda acayip dribbling var. Tutarsa cok acayip birsey olurdu ama paredese de okeyim.
Ben biraz daha topa sahip olup oyunu genişletip baskın futbol oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Ndombole topla çıkarken top kaybı yapsa sıkıntı yaşarız rakipler merkezi sağlam tutarsa pas kalitesi ön plana çıkar.

O yüzden Oliveira tarzına benzeyen Parades daha mantıklı olur mesela Kadıköy'de maçı çözmesindeki ana sebep baskı anında müthiş pas kalitesiyle rakibi bitirdi belki Ndombole ile o maçı kazanamazdık çıkarken top kaybı yapa yapa rakip sindirirdi ama Oliveira/Parades bu tarz oyuncular baskı anında baskıyı kırıp oyun kontrolünü tamamen bizde kalmasını sağlıyorlar hem de araya atacakları toplarda Kerem, Zaniolo, Rashica gibi oyuncularla delme imkanı da sağlar.

Parades gelirse bence son yıllarda o da yaşamadığı yükselişi yaşar Torreira, Muslera, Icardi, Parades iyi iletişim kurup takım seviyesini üstte çekerler.

Halil dediğin sakın Halil dervişoğlu olmasın lütfen
Sıfıra yakın bonservisle o riske girilir tutarsa kazanırız tutmazsa kaybetmeyiz rakibe o maliyetlerle kaptırmamak lazım Şenol Güneş yerlilere ekstra dokunabiliyor tutturursa bu seferde niye almadık deriz Okan hocada yerlilere ekstra dokunmasını biliyor.

angel bitti bile
icardi de bitti diyelim
demirbay ve bakambu eşit uzaklıkta olmak üzere bitmeye yakın diyelim
halil soru işareti olmakla beraber bence bize gelir

parades bence soru işareti
bana başka biri gelecek gibi geliyor

serbest statüde olması hasebiyle kamada kovalayabiliriz
bence felix de imkansız

angel bitti bile
icardi de bitti diyelim
demirbay ve bakambu eşit uzaklıkta olmak üzere bitmeye yakın diyelim
halil soru işareti olmakla beraber bence bize gelir

parades bence soru işareti
bana başka biri gelecek gibi geliyor

serbest statüde olması hasebiyle kamada kovalayabiliriz
bence felix de imkansız
O mevki için baştan beri istediğim isim tapusuyla Kamada nedense projeye ikna olabilir gibi geliyor. Oluşan kadroyu Avrupa konuşuyorken bence Erden Timur imkan varsa ucuza ikna eder.

Ben biraz daha topa sahip olup oyunu genişletip baskın futbol oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Ndombole topla çıkarken top kaybı yapsa sıkıntı yaşarız rakipler merkezi sağlam tutarsa pas kalitesi ön plana çıkar.

O yüzden Oliveira tarzına benzeyen Parades daha mantıklı olur mesela Kadıköy'de maçı çözmesindeki ana sebep baskı anında müthiş pas kalitesiyle rakibi bitirdi belki Ndombole ile o maçı kazanamazdık çıkarken top kaybı yapa yapa rakip sindirirdi ama Oliveira/Parades bu tarz oyuncular baskı anında baskıyı kırıp oyun kontrolünü tamamen bizde kalmasını sağlıyorlar hem de araya atacakları toplarda Kerem, Zaniolo, Rashica gibi oyuncularla delme imkanı da sağlar.
Valla sergio karga macinda baskiya hic gelemedi. Bence paredes torreira görür o isi ama ndombele ile de oynarsin o oyunu. Neyse artik bekleylim görelim kimin gelecegini.

şu paredes denen herif gelsinde önümüzdeki hafta coskulu olacak diye umuyorum.17-22 temmuz arası cok guzel.erden bey yurt dısından olumlu dönecek giderse ,degerlendirirsek muthiş bi hafta olabilir.atıyorum mesela kamada beklesek mi diyorum

Valla sergio karga macinda baskiya hic gelemedi. Bence paredes torreira görür o isi ama ndombele ile de oynarsin o oyunu. Neyse artik bekleylim görelim kimin gelecegini.
Beşiktaş maçında fener maçındaki sergio olsa muhtemelen kazanabilirdik o maç hem Sergio hem Mertens baya kötüydü üstüne Adekugbe'nin kaçarak oynamasından sonra Rosier-Redmond kabus gibi üstümüze geliyordu.

Son düzenleme:
2.forvete sürpriz gelebilir bence,adı cıkmayan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt