Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucuza kacmamaliyiz. En az 17 - 18 tane ilk 11 oyuncusu lazim. UCL oncesi - sonrasi 12 mac var ve 12 mac da riskli olabilir. Ozellikle bazi oyuncular ister istemez mac secebilir + bazilarini mecbur dinlendirecegiz. Onun icin Rasit de gelmeli, 10 numara da gelmeli. Berkan da 3 - 4 milyon icin gonderilmemeli + 1'er ane 6 - 8 oynayan ile kanat - forvet oynayan Africali iyi olurdu.

3. olup gidersek muazzam olur.

Hem CL geliri hem de UEFA da minimum çeyrek final ve olursa şampiyonluk hedeflemeliyiz.

Ligi ve Avrupa geliri ile puanını alıp seneye direkt giderek gruptan çıkma hedefi olmalı.

Şu kurulan kadro bunu çağırıyor açıkçası fire vermezsek.
Sakatlık vb. aksilikler olmazsa ben umutluyum şahsen.

En son katıldığımız sene Avrupa Ligi'nde bile önce gruplarda Lazio, Marsilya, Moskova sonraki turda da Barcelona çekmiş takımız.

Bence pek şey etmeyin grupta kim gelir kim gelmez diye.

CL de çeyrek Uefa da final bekliyorum ekibimizden. Allah yardımcımız olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sakatlık vb. aksilikler olmazsa ben umutluyum şahsen.

Kura da çok önemli bütün kulvarlarda.

2013 de Fenerbahçe Plzen, Lazio üzerinden yarı final yaptı.

Şampiyonlar Ligi yolu her türlü daha zor.

Önce daha zor takımlar ile oynayıp 3. olacaksın.

Sonra da Son 32'den başlayacaksın.

UEFA da grup lideri olup Son 16'dan gitmek varken.

Ama bu takım yapmalı.

Nelsson, Torreira, Boey kalırsa, İcardi, Angelino üzerine iyi bir orta saha alabilirsek ve 2-3 tane de rotasyonda oynadığında kaliteyi düşürmeyecek ve ligi de bize getirecek takviye yapabilirsek olur.

Kura şansımız yok bizim. Hatta direkt zor kura çekiyoruz, kura çekiminde akılda bir umut olmuyor kolay grup olur mu acaba diye genelde :asd: En son 2018 yılları sanırım CL grubumuz nispeten kolay sayılır idi orada da forvetsiz kalmıştık, hiç olmuştu şansımız.

CL'deki 30 kağıdı önce bir alalım sonrası hayırlısı. Belli bir oyun gücümüz var artık kadroyu da aşağı yukarı koruduk buradan çıkarım yapmak zor tabi yine de kura nasıl gelecek en başta.

hadi gel artik zalımın oglu

Resim

Sa

yetenekli bir de #10 alırsak champs ligindeki zor gruptan 3.olarak uefa avrupa ligini alabiliriz

Şoyle Feyenoord Sevilla Porto gibi denk grup iyi olurdu

Erden Timur geçen gün şey demişti: Görüştüğümüz yerli oyuncu o bölgeye yabancı transfer geleceğini duyunca oynayacak mıyım diye sorguluyor. İkna etmeye çalışıyorsun diye.

Mert Müldür için mi söyledi diyordum ama belli ki Kerem Demirbay için söylemiş. Paredes de geleceği için süre alır mıyım diye düşünmüştür, ikna edilmiş muhtemelen.

Galatasaray'ın hedefi CL'de gruptan çıkmak olmalıdır. Üçüncü olup EL kovalamak bize yakışmaz. İyi bir kura ile gruptan çıkıp 1-2 tur daha ilerlemeye çalışmalıyız bu sene için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt