Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ceza yiycen editle şunu rnsDemirbay da geliyor sanırım, yasaklı bir kaynak rtledi haberini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza yiycen editle şunu rnsDemirbay da geliyor sanırım, yasaklı bir kaynak rtledi haberini.
Ben de tatilini uzattığını düşünüyorum yaw. Önümüzdeki hafta imzalar.İcardi açıklanması, olası etkileşimin getirdiği coşkulu ortam. İkna olacağını düşünüyorum açıkçası ben kısa süre içerisinde.
Nani zu ADS
Senin güveniniŞenol Güneş: Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım.
Iyi soru, sana söyle anlatim belki bir oyuncu gelir aklinaİyi topcu mu tarzini kime benzetebiliriz
Okan hocanın morutanla arkadaşlık kurun dediği muhabbet doğru galiba morutanla Zaniolo hep yan yana bu çok etki eder morutana bence bambaşka bi seviyede görebiliriz aslında yeteneğini tamamen ortaya koyabilse morutan 10 numara aratmaz bizim takıma potansiyeli çok yüksek ve sınırları olmayan biri
Yok Kerem daha seri ve yavas degil. Kacmiyor ikili mücadelerdenKime benzetebiliriz stil olarak selçuk inan gibi mi?
Bence oynarİcardi ilk onelemede oynamaz bence
Bizim burda melbournede oynuyordu ama ahı gitmiş vahi kalmış ki avustralya ligi rezalet bir ligdir yani burda bile yürüyecek hali yoktu çok ilginç transferyaşıyor mu lan bu
Kalirız reis. Güveniyorum ben ekibeÖnce bir gruplara mi kalsaydik acaba