Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.291
- 14.038
- 1.498
Yav şu Parades muhabbeti sıktı gelmiyorsa salınn gitsin abi başka birini bakalım o bölgeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu adamın beyninde çalışmayan bölgeler var sen kimsin abi ya kafayı yemiş bu şenolSenin güvenini
tarihin en kötü tişörtlerini görmeye hazır mıyızGalatasaray Mağazacılık A.Ş. Mauro Icardi transferine özel tişörtler hazırladı. Arjantinli yıldız açıklandıktan sonra GS Store’larda satışa çıkacak. (@yakupcinar)
Bugun izledimde öyle boşver denecek bir adam değil, baya kaliteli.Yav şu Parades muhabbeti sıktı gelmiyorsa salınn gitsin abi başka birini bakalım o bölgeye
ABD’de takılıyordu. Az biraz iyi durumdaysa Fener’e saplaryaşıyor mu lan bu
Haluklar bişey bilmese bile, sırf ali koçun üzerine her fırsatta yüklendikleri için desteklenmeli onlardan başka uğraşan yok onların üçkağıtlarıyla.haluklar da dün bugünü işaret etmişti
baya biliyor onlar da
Lucas, Sergio, demirbay orta sahasi bana daha cazip gelmeye başladiYav şu Parades muhabbeti sıktı gelmiyorsa salınn gitsin abi başka birini bakalım o bölgeye
Hocam kaliteli evet ama b2b bi adam bulsak daha iyi olmaz mı sence Parades daha pirlo tarzı gibi seri gibi geldi bana durağan ve pasörBugun izledimde öyle boşver denecek bir adam değil, baya kaliteli.
Oda değil hocam ya b2b biri lazım topla takımı çıkarabilicek top süren biri ndiaye nin iş yapanıLucas, Sergio, demirbay orta sahasi bana daha cazip gelmeye başladi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ah be ilkay gelseydi hiç bizi böyle alengirli dertlere gark etmeyecekti.Oda değil hocam ya b2b biri lazım topla takımı çıkarabilicek top süren biri ndiaye nin iş yapanı
Defansif yönüde iyi ama bu isimlere göre.Hocam kaliteli evet ama b2b bi adam bulsak daha iyi olmaz mı sence Parades daha pirlo tarzı gibi seri gibi geldi bana durağan ve pasör
Gelmez abi ams Barça da tutucağını sanmıyorum ben ilkayın Emre Can olabilir bize meselaAh be ilkay gelseydi hiç bizi böyle alengirli dertlere gark etmeyecekti.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi