- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Taraftar yapmışlar ne demek açıklar mısın, ona göre verelim gereken cevabı.Paredes beğenmeyen taraftar yapmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar yapmışlar ne demek açıklar mısın, ona göre verelim gereken cevabı.Paredes beğenmeyen taraftar yapmışlar.
4. Olursak konferansa mi gidiyoruzSakatlık vb. aksilikler olmazsa ben umutluyum şahsen.
Şimdi oldu orta saha ta yakın özellikleri olsun diyince gözümde Belhanda falan canlandısneijder zaten benim tarif ettiğim
talisca ve mertens ile sneijder aynı mı tarz olarak
Angelino ve kulüp personelidir Burhan yav başka kim olacak?
Burhi sallıyor yine.Angelino ve kulüp personelidir Burhan yav başka kim olacak?
Alır, ama...Fener Paredes için masadaymış![]()
Kimseye göstermeden futbolcu mu koyacak içine Erden reis uçağın. Habercilikte show yapıyor herifler.Angelino ve kulüp personelidir Burhan yav başka kim olacak?
Kiralık olarak gelip iyi oynayıp da kalan oyuncuya alışkın değil onlar pek. Bizde Mondragon, Melo gibi isimler geliyor aklıma yine. Icardi ama başka bir şey. Sesleri içine kaçtı.Rakiplerin de hevesi kursağında kaldı bu arada kalmayacak,yok yeni eysan olacak falan ayagi yapıyorlardı sırf dul maaşı alabilmek için
Youtube’da video başlığo gördüm aspor ahmet selimKaynak?
Şakayı anlamıyorsan ment atmaTaraftar yapmışlar ne demek açıklar mısın, ona göre verelim gereken cevabı.
Ne özlemişler bizi yav
uçaktakiler