Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda değil hocam ya b2b biri lazım topla takımı çıkarabilicek top süren biri ndiaye nin iş yapanı
Ben sevmiyorum o tip oyuncu, orta sahada ilk önce şuna bakarım. Pas atabiliyor mu? Adam pas yapmayi bilmez tempo ayarlayamaz eee topu aldığında gidiyor, nereye gidiyor? Etebo da gidiyordu

fb zaha yerine ekambi aliyo ve ekambi de sol kanat,ryan kent de.adamlar hala zaha istiyo ahahhah mal bunlar ya.o olmadığı için almış olabilir misin acaba ekambiyi
ekambi yılan gibi adamdı ama en son Lyon'da izledim , tam bu ligin adamıydı ama zaten olsun yani her aldıkları adam boşa gidicek diye bir şey yok 1 tane de tutar elbet.Dijiku,Dzeko,Szymanski,Kent falan hepsi boş adam ama benim izlediğim haline yakın sevideyse iş yapar Ekambi

Fatih hoca iyi yapıyordu bu muhabirlere,zaten en iyi dönemimizde alper mertli,İskenderun baydarli dönemdi bilyosunuz sneijder geldiği vakitlerde.o zamanda ali naci ve nevzat hep olumsuzdu bize

nelsson'a ocak ayında da talip çıkabilir hiç belli olmaz, arkasına yukarda ki gürcü eleman gibi genç birini çözersek şimdiden muazzam olur

Laaaannnn yarim saat girmedim icardi bitmis. Aciklama bekliyormusuuz. ICAAAAAAAAARRRRRRRRRDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ekambi yılan gibi adamdı ama en son Lyon'da izledim , tam bu ligin adamıydı ama zaten olsun yani her aldıkları adam boşa gidicek diye bir şey yok 1 tane de tutar elbet.Dijiku,Dzeko,Szymanski,Kent falan hepsi boş adam ama benim izlediğim haline yakın sevideyse iş yapar Ekambi
Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilemem

Sazonov ismi bi stoper için çok talihsiz bi isimmiş.

Lan sazanov muuuuu oooo çok iyi transfer olur ya,Gürcistan u21i izlerken yazdim burda, keramettin abiye de söylediydim

Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilemem

minik takımların ortalama oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt