Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.714
- 40.447
- 3.413
Bu ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav şu gif'e her seferinde gülüyorum.

O da yabanci medyadan gormustur,bosver o zaman tiriviri,onu adam yerine koymuyor fb taraftarı.hos ilgilenselerde bilyosun,paredesin burnu havada.kararini bekliyoruz artikYok yeni gördüm. Ahmet Selim Kul kaynak. Az önce Malum forumda paylaşıldı.
Bu ne?
Ben sevmiyorum o tip oyuncu, orta sahada ilk önce şuna bakarım. Pas atabiliyor mu? Adam pas yapmayi bilmez tempo ayarlayamaz eee topu aldığında gidiyor, nereye gidiyor? Etebo da gidiyorduOda değil hocam ya b2b biri lazım topla takımı çıkarabilicek top süren biri ndiaye nin iş yapanı
ekambi yılan gibi adamdı ama en son Lyon'da izledim , tam bu ligin adamıydı ama zaten olsun yani her aldıkları adam boşa gidicek diye bir şey yok 1 tane de tutar elbet.Dijiku,Dzeko,Szymanski,Kent falan hepsi boş adam ama benim izlediğim haline yakın sevideyse iş yapar Ekambifb zaha yerine ekambi aliyo ve ekambi de sol kanat,ryan kent de.adamlar hala zaha istiyo ahahhah mal bunlar ya.o olmadığı için almış olabilir misin acaba ekambiyi
Yav şunun gibileri takip edip prim vermeyin.Bu ne?
Yeni evlenmiş, eğer giderse icardiyi karısına musallat edelimParedes için Fener de devreye girmiş.
Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilememekambi yılan gibi adamdı ama en son Lyon'da izledim , tam bu ligin adamıydı ama zaten olsun yani her aldıkları adam boşa gidicek diye bir şey yok 1 tane de tutar elbet.Dijiku,Dzeko,Szymanski,Kent falan hepsi boş adam ama benim izlediğim haline yakın sevideyse iş yapar Ekambi
Topçuluğunun yanında büyük bir troll ve mizah ustasıdır Müller, severiz çok.Yav şu gif'e her seferinde gülüyorum.![]()
Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilemem