Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.353
- 8.896
- 2.518
geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kodugumun yagizu
kesinlikle tam aradığımız adam ve onun gibisini bulmak cidden çok zor.Ulan ilkay şu kadroya birde sen gelseydin neler olurdu.
Burayı okuduklarına eminim yaKemalcim en kısa zamanda Müslim kardeşimizi aramıza katacağız inanıyorum
![]()
Galatasaray'da taraftarı ayağa kaldıracak transfer! Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane'ye teklif iletildi
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde henüz resmi bir adım atmazken, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferiyle adından söz ettiren Sarı-Kırmızılılar şimdi de Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane ile yakından ilgileniyor. İşte detaylar...www.mynet.com
Fabrizio’yu bekliyoruz biz ve yerli muhabirler, duyumcular vs.ICARDI ACIKLAMA NERDE ALOOOOOOOO
Orta sahalari ezilir. Arao ya sakatlanir ya da kirmizi kart yerMuslera
Boey.. Nelsson.. Apo.. Angelino
Torreira.. Oliveira
Zaniolo.. Mertens.. Kerem
İcardi
Altay
Mert.. Djiku.. Gustavo.. Ferdi
Ekambi.. Arao.. Szymanski.. Kent
Dzeko.. Batshuayi
Şuan durum bu bakalım. Form durumuna göre yerlileri 3leriz artık.
Bugün 19:05 gibi gelir. Cumartesi akşam saatlerinde 21:00 civarında İstanbul'a indiririz.İcardi görüşmelere başlandı kapı bu gün mü gelecek acaba yoksa cumartesi mi?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
araonun olduğu hiçbir orta sahanın rakibe üstünlük sağlaması imkansız .Cidden berbat bir orta sahaOrta sahalari ezilir. Arao ya sakatlanir ya da kirmizi kart yer
bazilari bugün, bir kaci hafataya pztesi diyorİcardi görüşmelere başlandı kapı bu gün mü gelecek acaba yoksa cumartesi mi?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o adam denince aklıma direk denizlispor geliyor.mehmet özbek napıyor acaba şu anda?
Daha birkaç gün önce tecrübe ettiğim olayEkşiden bir taraftarımızBunu okuyunca tekrardan gurur duydum takımımla.Ekli dosyayı görüntüle 209993