Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak tarihi bir gelir açıklarız diye tahmin ediyorum.

Stad + Loca = 1 Milyar TL
Forma + Stad sponsorluğu 600 m TL + diğer sponsorluklarla kol, şort, çorap vs 800-900 m TL
Şampiyonlar Ligi = 840 m TL

Totalde 2.6 - 3 milyar TL arası toplam gelir elde etme ihtimalimiz var. Maaşlar vergilerle beraber 60 m euro seviyesinde olursa 1.7 milyar TL ödememiz oluşur. 30 m euro'da bonservis harcasak 850 m TL yapar bu seneyi karda bile kapatabiliriz. Daha maç başı bilet satışlarından toplam 200 m TL + store satışları derken bu sene şampiyonlar liginde olmamız çok kritik başarabilirsek farkı açıp gidebiliriz.

Bugün olmayacağını tahmin etmiştim.

İcardi pattadanak gelmez.

Cumartesi Pazar'ı buluruz.

Fenerin sürekli transfer açıklamalarında rakamları düşük göstermelerine en güzel cevabı Icardi'nin maaşı 3 m euro göstererek cevap verelim kalanlarını da sponsorlar dışarıdan ödesinler. Geçen sene 750 bin euro'yu sezon boyu konuştular böyle yapalım ki daha çok kudursunlar.

Yanlız bu 8+3 çok büyük sıkıntı olacak gibi duruyor.Önümüzde 3 seçenek var;
-Nelson'u satıp yerli stoper oynatmak
-Muslera'yı kesip yerli kaleci oynatmak
-Forvet arkasında yerli oynatmak

Rotasyonu yayıp kullanacağız için pek sorun olmayacak.

Bazı maçlar Kerem Demirbay oynar.
Bazı maçlar Torreira-Berkan orta sahası görürüz.
Bazı maçlar Barış-Icardi ön hattı olur.
Bazı maçlar Angelino dinlenir Kazım oynar.

Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak tarihi bir gelir açıklarız diye tahmin ediyorum.

Stad + Loca = 1 Milyar TL
Forma + Stad sponsorluğu 600 m TL + diğer sponsorluklarla kol, şort, çorap vs 800-900 m TL
Şampiyonlar Ligi = 840 m TL

Totalde 2.6 - 3 milyar TL arası toplam gelir elde etme ihtimalimiz var. Maaşlar vergilerle beraber 60 m euro seviyesinde olursa 1.7 milyar TL ödememiz oluşur. 30 m euro'da bonservis harcasak 850 m TL yapar bu seneyi karda bile kapatabiliriz. Daha maç başı bilet satışlarından toplam 200 m TL + store satışları derken bu sene şampiyonlar liginde olmamız çok kritik başarabilirsek farkı açıp gidebiliriz.
Yönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmaz

Berkan, Kazimcan Baris ve Yusuf var

Emin Bayram surpriz yaparsa maclari Apo Emin bile cikabiliriz, bazi maçlarda Kaani sağ bek veya DM oynatiriz

Chillax

Bugün gelirse süpriz olur benim için.

Bence resmi siteden İcardi bir video atacak Aşkın olayım diyerek.

Görüşmelere başlandı vs diyecekler.

Gelişi Cumartesi ya da Pazar olur gibime geliyor.
Yaa tamam iyi güzel İcardi gelsin hemen

ama şu saçma şarkı olayı bitsin artık yaa

Yönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu içinde uğraştığımızı düşünüyorum yönetim vizyonunu gördükçe daha neler yapabileceğimizin ucu yok. En sevindiğim konuysa Dursun Özbek - Erden Timur - Metin Öztürk samimi ve dürüst insanlar hep birbirlerini kolluyorlar.

boey - zaniolo / angelino - kerem.

iki kanatta da çizgiye basan bek, içeri kat eden forvetler var. kağıt üstünde tr liginin gelmiş geçmiş en iyisi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt