- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
poüüüü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hesabın sahibi değişti galiba 1 tane tutan haberi yok
bu hesabın sahibi değişti galiba 1 tane tutan haberi yok
Rotasyonu yayıp kullanacağız için pek sorun olmayacak.Yanlız bu 8+3 çok büyük sıkıntı olacak gibi duruyor.Önümüzde 3 seçenek var;
-Nelson'u satıp yerli stoper oynatmak
-Muslera'yı kesip yerli kaleci oynatmak
-Forvet arkasında yerli oynatmak
Yönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak tarihi bir gelir açıklarız diye tahmin ediyorum.
Stad + Loca = 1 Milyar TL
Forma + Stad sponsorluğu 600 m TL + diğer sponsorluklarla kol, şort, çorap vs 800-900 m TL
Şampiyonlar Ligi = 840 m TL
Totalde 2.6 - 3 milyar TL arası toplam gelir elde etme ihtimalimiz var. Maaşlar vergilerle beraber 60 m euro seviyesinde olursa 1.7 milyar TL ödememiz oluşur. 30 m euro'da bonservis harcasak 850 m TL yapar bu seneyi karda bile kapatabiliriz. Daha maç başı bilet satışlarından toplam 200 m TL + store satışları derken bu sene şampiyonlar liginde olmamız çok kritik başarabilirsek farkı açıp gidebiliriz.
OlmazYanlız bu 8+3 çok büyük sıkıntı olacak gibi duruyor.Önümüzde 3 seçenek var;
-Nelson'u satıp yerli stoper oynatmak
-Muslera'yı kesip yerli kaleci oynatmak
-Forvet arkasında yerli oynatmak
Yaa tamam iyi güzel İcardi gelsin hemenBugün gelirse süpriz olur benim için.
Bence resmi siteden İcardi bir video atacak Aşkın olayım diyerek.
Görüşmelere başlandı vs diyecekler.
Gelişi Cumartesi ya da Pazar olur gibime geliyor.
Cumayi niye atladin rts?İcardi görüşmelere başlandı kapı bu gün mü gelecek acaba yoksa cumartesi mi?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu içinde uğraştığımızı düşünüyorum yönetim vizyonunu gördükçe daha neler yapabileceğimizin ucu yok. En sevindiğim konuysa Dursun Özbek - Erden Timur - Metin Öztürk samimi ve dürüst insanlar hep birbirlerini kolluyorlar.Yönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.
Beinden çıkma şansımız olsa gs youtube katıl yapıp maçlar öyle izlense yayın gelirimiz daha fazla oluyor komik şekildeYönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.
Özbek pilavimehmet özbek napıyor acaba şu anda?