Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş adam 17m takipçisi varmış bizim kluplerden daha büyük herif takipci açısından. Bu adami fonlamiyosak bile artık fonlamaliyiz bundan iyi kime reklam yaptiricaz:)

Screenshot_2023-07-13-15-36-10-466.webp

icardi yanılmazsam aksam 20:00 gibi acıklanır

Yanlız bu 8+3 çok büyük sıkıntı olacak gibi duruyor.Önümüzde 3 seçenek var;
-Nelson'u satıp yerli stoper oynatmak
-Muslera'yı kesip yerli kaleci oynatmak
-Forvet arkasında yerli oynatmak

Ben kurali degistireceklerini düsünüyorum. 9+2 haberleri bosu bosuna türemedi son günlerde. Neden mi?

Fener'in kagit üstünde kadrosunda cok yerli futbolcusu var ama gözü kapali ilk 11'e koyabilecegi 3 adami yok. Bir gavur Fred var gözü kapali ilk 11 oynatabilecekleri, bir de sevmedikleri ve begenmedikleri ama zorunluluktan oynatmaya mecbur olduklari Altay var. Ücüncü bir isim göremiyorum su an. Arda gitmeseydi o olacakti 3. isim.

Bizim Fener'e göre daha az yerli futbolcumuz var ama kalite olarak Fenerli yerlilerden fersah fersah daha iyi. Abdülkerim ve Kerem tartisilmaz iki yerli oyuncumuz. Bu ikisini tamamlayacak garanti bir ücüncü isim yok belki ama macina ve rakibine göre oynatabilecegimiz cok opsiyonlu ücüncü yerli oyuncumuz var Kazimcan, Kaan, Emin, Yunus, BAY, Berkan gibi oyuncularla.

Hatirlatmak isterim ilk Fener macina 4 yerli, ikinci Fener macina 5 yerli ile cikan takimiz. Ek olarak bu sene üc kulvarda oynayacagiz, özellikle Avrupa maclari öncesi ve sonrasinda cok rotasyona ihtiyacimiz olacak. Bu yüzden kural 8+3 olarak kalsa bile ben öyle fazla dert etmiyorum. Ama dedigim gibi ben 9+2 olarak degistireceklerini düsünüyorum yali cocugunun köseye sikistigi icin.

Evet akıllarda 2 soru kaldı. Icardinin yedeği kim olacak? Torreiranın partneri kim olacak?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Forma rekabeti cok önemli ama daha önemlisi formanin adaletli dagitilmasi

Orta saha da simdilik siralama torreira,oliviera,berkan ve midstjo

Demirbay transferi gerceklestigi zaman güzel bir rekabet olacak oyuncular arasinda

Ama bu isimler arasina demirbay ve paredes ikilisi beraber katilirsa her gecen gün performansi artan berkan’in forma sansi azalir ve haksizlik olur

Kadro planlamasini umarim dogru yapariz

barıs en azından tupac,dr dre falan dinle lan

Forma rekabeti cok önemli ama daha önemlisi formanin adaletli dagitilmasi

Orta saha da simdilik siralama torreira,oliviera,berkan ve midstjo

Demirbay transferi gerceklestigi zaman güzel bir rekabet olacak oyuncular arasinda

Ama bu isimler arasina demirbay ve paredes ikilisi beraber katilirsa her gecen gün performansi artan berkan’in forma sansi azalir ve haksizlik olur

Kadro planlamasini umarim dogru yapariz

forma rekabeti önemli, rekabeti kazanan formayı da kazanır olay basit.
birçok maç oynayacağız iyi çalışan tüm oyunculara sıra gelecek. bazı maçlar rakip takımın zaaflarından dolayı farklı tercihler göreceğiz, bu sezon gördüğümüz Barış Alper tercihi gibi.

o yüzden rahaaaaat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt