Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suudiden sekip bize düşecek o şanslı yıldız kim olacak acep?

Ben yedek forvete Jean Pierre Nsame'yi istiyom ama 3 milyon euro maaş alıyomuş kulübünde.Cedric Bakambu'nun alacağı maaş yarısı diyolar ben gelmesini isterim..

Erden Timur: "Rashica transferi Norwich'in istediği şartlara bağlı. Daha üst düzey alternatiflere de bakıyoruz.

16 haziran 2023

@Umut Işık erden timurun dediklerini gözden geçirirsen,sadece fabrizioyu beklemen yeterli umut

danjuma rashica yerine olur muydu arkadaşlar

maliyetli olur,
yedek kalmayı problem eder, yabancı sınırından dolayı kolay kolay da dahil edemeyiz içeri
yoksa çok beğendiğim bir oyuncu, nijmegen'de oynarken yazmıştım foruma arnaut groeneveld diye-
o dönem ferdi'yi izlemek için bakınıyordum direkt gözüme çarpmıştı
brugge'a gitti sonra herhalde

rashicanın daha üst duzey alternatifi kim?danjuma falan geldi aklıma,maximin belki

maliyetli olur,
yedek kalmayı problem eder, yabancı sınırından dolayı kolay kolay da dahil edemeyiz içeri
yoksa çok beğendiğim bir oyuncu, nijmegen'de oynarken yazmıştım foruma arnaut groeneveld diye-
o dönem ferdi'yi izlemek için bakınıyordum direkt gözüme çarpmıştı
brugge'a gitti sonra herhalde
rashicadan daha iyilerine de bakıyoruz demiş erden timur,ondan aklıma geldi

Ben kurali degistireceklerini düsünüyorum. 9+2 haberleri bosu bosuna türemedi son günlerde. Neden mi?

Fener'in kagit üstünde kadrosunda cok yerli futbolcusu var ama gözü kapali ilk 11'e koyabilecegi 3 adami yok. Bir gavur Fred var gözü kapali ilk 11 oynatabilecekleri, bir de sevmedikleri ve begenmedikleri ama zorunluluktan oynatmaya mecbur olduklari Altay var. Ücüncü bir isim göremiyorum su an. Arda gitmeseydi o olacakti 3. isim.

Bizim Fener'e göre daha az yerli futbolcumuz var ama kalite olarak Fenerli yerlilerden fersah fersah daha iyi. Abdülkerim ve Kerem tartisilmaz iki yerli oyuncumuz. Bu ikisini tamamlayacak garanti bir ücüncü isim yok belki ama macina ve rakibine göre oynatabilecegimiz cok opsiyonlu ücüncü yerli oyuncumuz var Kazimcan, Kaan, Emin, Yunus, BAY, Berkan gibi oyuncularla.

Hatirlatmak isterim ilk Fener macina 4 yerli, ikinci Fener macina 5 yerli ile cikan takimiz. Ek olarak bu sene üc kulvarda oynayacagiz, özellikle Avrupa maclari öncesi ve sonrasinda cok rotasyona ihtiyacimiz olacak. Bu yüzden kural 8+3 olarak kalsa bile ben öyle fazla dert etmiyorum. Ama dedigim gibi ben 9+2 olarak degistireceklerini düsünüyorum yali cocugunun köseye sikistigi icin.

fener bosnalıların yerli sayılması için başvuru yapmış tff ye :ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt