Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çıkis bedeli 12m avruNevzat Dindar: "Yöneticilere Dybala var mı diye de bir anda sorulmaz sonuçta Tayfur Bingöl değil. Direk sorduğunda yanıt vermeyecektir."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkis bedeli 12m avruNevzat Dindar: "Yöneticilere Dybala var mı diye de bir anda sorulmaz sonuçta Tayfur Bingöl değil. Direk sorduğunda yanıt vermeyecektir."
Babannesi çoçuğun kariyerini bitirdi haberi yok.zakharyan hamlesi gerçekleşmiş olsaydı avrupa için en iyi hamlemiz olabilirdi.
bu tarz merkezi üçleyen, teknik kapasitesi yüksek, dinamik 10 numaralar artık futbolda altın değerinde.
TJK ye giydirdiği için Kingzata saygılarımı sunarım.Nevzat Dindar: "Yöneticilere Dybala var mı diye de bir anda sorulmaz sonuçta Tayfur Bingöl değil. Direk sorduğunda yanıt vermeyecektir."
HERE WE GOOOOOO!
Sevinbi gün nevzatı övüyon, nevzatı takip edin sadece diyon
diğer gün gömüyosun adama
napalım biz bu herifi ben anlamadım
Bilmiyorum, boşa gaza geldim galibaKimden bahsediyor hasan üstat Parades mi
Mertens 4m maaş alıyor alexis sanchez alıcaz onada bi 3.5 felan ister cok boş transfer olur.Seneyede transfer lazım olacak.
Mertens 2.9 alıyor 4 değil. Ek imza parasıydı o geçen sezon özelinde.Mertens 4m maaş alıyor alexis sanchez alıcaz onada bi 3.5 felan ister cok boş transfer olur.Seneyede transfer lazım olacak.
Depay ismi Bende de yokNevzat Dindar: "Depay ismi bende yok."