Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray paredes transferinden vazgeçti Via : @Onur Üründül 😱
1689263069293.webp

Mertens'in 2.9 aldığını kabullenelim artık lütfen 4 değil o 1 senelik imza parasıydı.

Elimizdeki takım zaten tempolu ve genç. En büyük problemimiz girilen pozisyonları gole çevirme. Mertens -Kerem ve Rashica çok kötü bir sınav verdi geçen sene bu konuda. Icardi devreye girmese şampiyon olamayacaktık biz. O yüzden Sanchez gibi kaşar bir golcü istenir. Geçtiğimiz sezonu da iyi geçirdi. Büyük maçları da büyük oynar.

Morutan-Midstjö-Cica-Ross-Luyi falan hepsi gönderilecek zaten.

Mertensi postalayip Alexis sanchez harika olur. Geçen yıl kendimizi kandırdık Mertens skor katkısı beklenilen kadar değil de savunmaya yardım ediyor felan diye. Toreira'nin olduğu takımda ne gerek var 1.60 mertensin savunma katkısına. Hazırlık macinda da cılız şutları çıldırttı beni yine. Takımda kalırsa büyük oranda yedek kalacak. Arabistan'a felan satıp sanchez çekmek iyi fikir. Hem kanat hem ortada oynar sanchez.

Hep ayni şeyleri soyluyo günlerdir tamam en buyuk at sensin nevzat ayrilda gel

Nevzat Dindar: "Galatasaray yönetiminden biriyle sponsorlukla alakalı konuştum kol ve şort sponsorlarında bizi şaşırtacak sponsorlar olacak dedi oradan da bi 6-7 m euro para gelecek. Toplamda 27 m euro gelir elde edilecek."
Zaten 25 e gelmedi mi Socarla birlikte.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt