Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki takım zaten tempolu ve genç. En büyük problemimiz girilen pozisyonları gole çevirme. Mertens -Kerem ve Rashica çok kötü bir sınav verdi geçen sene bu konuda. Icardi devreye girmese şampiyon olamayacaktık biz. O yüzden Sanches gibi kaşar bir golcü istenir. Geçtiğimiz sezonu da iyi geçirdi. Büyük maçları da büyük oynar.

Morutan-Midstjö-Cica-Ross-Luyi falan hepsi gönderilecek zaten.
Aynen öyle düşünüyorum. İcardi o akıl almaz kafa gollerini atmadaydı şu an fenerin şampiyonluğunu yaşıyorduk belki. Sanchez çok güzel hamle.

şu ana kadar çok vizyoner işler yapan yönetime alexis halil gibi ana transferleri yakışmaz

bakambu yedek düşük maliyet olarak anlaşılabilir bir hedef olur ama asıl yüklenilecek yer bundan sonra 8 ve 10 numara olmalı bütçe buralara ayrılmalı

her şeyiyle iğrenç bi insan gerçekten
Verdiği güzel haberleri seviyorum febeliler nefret ediyorlar nevzattan. Çünkü kulübe yakın olduğunu biliyorlar. Onlarda ona iğrenç diyorlar.Ben seviyorum dedikleri son 2 dönemdir tutuyor.Alexisi istememek çok ilginç. Fransa lig 2 den topçu alın diyenler marsilyada düzenli oynamış iyi istatistlik yapmış back roundu gayet iyi olan alexsisi istemiyorlar

Ezmeyelim demedim ki. Acıyalım da diyen yok. Konu farklı. Arkadaş ortamında konuşuruz ''bunlar kim ki, bize rakip olamaz'' diye fakat medyada bunun konuşulmasını yanlış buluyorum. En hafifinden bu lige, mhk'ya, tff'ye güveniyor muyuz, hayır. Geçen yıl harika bir futbol oynadık, yaklaşan bile yoktu oyun olarak. Tabloya baktığımızda ise o farkı hiç göremedik. Daha sezon başlamadan rakip yok kafasıyla ilerlersek en ufak tökezlemede daha fazla dağılırız. Favori olarak lige giren takımlar genel olarak hep beklenti altında kalıyor.

Nevzat gibi muhabirler bu konuda uyarılmalı. Yorum yapmayı bıraksınlar. Hem Avrupa'da başarı hem ligde şampiyonluk kolay işler değil.

Dahada beter ezeceksin düştüler mi bir tekmede sen vuracaksın o şikecilere. Bu gözler canli yayında azizenin vasıfsız adnana arda kaç para söyle vereyim dediğini gördü.O küçücük bejekenin burak elmas denen hain yüzünden dalga geçtiğini unuttun mu? O yüzden acimayacaksin bunlara edebildiğin kadar ezeceksin bunları

Nevzat Dindar: "Galatasaray yönetiminden biriyle sponsorlukla alakalı konuştum kol ve şort sponsorlarında bizi şaşırtacak sponsorlar olacak dedi oradan da bi 6-7 m euro para gelecek. Toplamda 27 m euro gelir elde edilecek."

200w.gif

Kamadayı kim yazdı renktaş nevzat bile ilgilenmiyor dedi kamada twitter da ki josenin başını çektiği taraftarların gönlünden geçen formamız ile izlemek istediği bir isim olduğu ve boşta olduğu için yazılıp çizildi. Burada benim kendi kendime Felix'i , Reyna istememden bir farkı yok.
Angelino'yu ilk yazan kişi yazdı. Bir tane twitter hesabı var elli seferdir onun durumu ancak Ağustos'ta belli olur vs dedi.
Onun haricinde herkes zor transfer vs dedi.
Nevzat, Haluk vs hiç kimse yalanlamadı.

Sanchez marsilyayi reddetti en son,araplara gidecek

Icardi’den hariç 2 santrafor daha gerek bana göre. Geçen sene şansımız yaver gitti de sakatlık olmadı, o halde bile Zaniolo, Barış falan santrafor oynamak zorunda kaldı bazı maçlarda. Bu sene neredeyse iki katı maç yapacağız. Umarım iki santraforla yola çıkmayız.

Sanchez geçen sene iyi gol de atmış ama olumsuzum

Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak, şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt