Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziyech, felix ve kessieyi kovaladığımız çok bariz
yıldız transferi olarak

başka ihtimal yok gibi

üçüde yollanmak isteniyor
ziyech ve felix haberleri düştü zaten
ortasahayada bize en cuk oturacak 8 kessie deco ile kesin onu konuştuk

erden timur öyle bir güven verdi ki en az 2 sini getirecek göreceksiniz

Şu felixi aklınızdan cıkarın yaw, akıl var mantık var, max ziyech olur ordan

şu an geleceklerden ziyade sadece nelsson gidecekmi ne olacak merak ediyorum cünkü stoper tandemı kırılma noktamız olur

Milandaki Belcikaliyi yazmistin renkdas bir ara onun durumu ne oldu bir de Kerem Demirbay işi ne alemde ?
Charles görüşülen isimlerden biriydi, Demirbay ile ilgili sorun yok, oyuncu çok istekli zaten, detaylar kaldı.

Charles ile yollar tekrar kesişir mi bilmiyorum (şuan ilk hedef değil, bizim için bir alternatif) ama 10 numara için Baturina'da yoğunlaşmıştık, Kamada'nın durumunu ifade ettim zaten.

Başka bir iş var, henüz basına düşmemiş, ciddi manada titizlik ile yürütülen 10 numara operasyonu mevcut, kim olduğunu bilmiyorum, bilgi almaya çalışıyorum, ulaşabilirsem yazarım.

Beyler uykudan uyandık biri yazarsa sevinirim
bu wanda nara olatı gercek mi ?

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Fabrizio uçak saatini söylemedi diye bizim muhabirler ayrı telden çalıyor. Pazartesi diyordum hafta sonundan önce gelmez diye. Muhabirlikte bayağı rahat iş yaw, ne kadar kötü olursan ol hesap vermiyorsun
Böyle adam gibi adamlar olmalı haberci

20230714_005455.webp

şu an geleceklerden ziyade sadece nelsson gidecekmi ne olacak merak ediyorum cünkü stoper tandemı kırılma noktamız olur
Nelsson'daki kritik nokta hiç değilse 20+bonus şeklinde 25 milyon euroya en yakın satışı yapmak ama bunun bir şartı var 20 milyonu nakit istiyoruz. Çıkış kapısına en yakın isim şuan Nelsson ancak yapılan işlerden sonra kendisinin de iştahı kabardı, kamp dönüşü röportajını izleyeceksiniz kulüp kanalımızda zaten, mutsuz olduğu vs iddiaları tamamen yalan.

halile vereceğimiz parayla 2. veya 3.ligden kerem gibi oyunculardan 4 5 tane getirip floryada deneyelim belki 1i tutar

tutmazsa en kötü halili almış gibi oluruz zaten
97. sayfadan bildiriyorum halili öneren scouttından hocasına çaycısından malzemecisine kadar kim varsa derhal görevine son verilip kulüple ilişiği ilelebet kesilmelidir saygılar.. Sayfa 98 e geçiyorum

Charles görüşülen isimlerden biriydi, Demirbay ile ilgili sorun yok, oyuncu çok istekli zaten, detaylar kaldı.

Charles ile yollar tekrar kesişir mi bilmiyorum (şuan ilk hedef değil, bizim için bir alternatif) ama 10 numara için Baturina'da yoğunlaşmıştık, Kamada'nın durumunu ifade ettim zaten.

Başka bir iş var, henüz basına düşmemiş, ciddi manada titizlik ile yürütülen 10 numara operasyonu mevcut, kim olduğunu bilmiyorum, bilgi almaya çalışıyorum, ulaşabilirsem yazarım.
Umarım o isim Reynadır.

bu adamın opsiyonu umarım sampiyon olunca falan devreye gırer gıbı bi madde degildir

bertuğ bu çizgide giderse o parayı çıkarır

halili şu yapısıyla kimse almaz bomboş transfer 1.2 vereceksek

en az 4 senelik kontratda ister 5 öyle eder

bence bertuğa 5 bonservis 500 k masş çok daha sağlıklı bir transfer olur
Ne 1.2si yav 20 milyon mu ne verilecek maaş o da önceki takımındaki maaşı

Bertuğ o çizgide gidecekse bizde gelip 3. santrafor olarak gidemez.

Amaçları zaten FBye çakmak onu, Volkan hazırlıyor.

Her şey bir yana daha Antalya ve Hatay’da ilk 11 olamamış adama manyak mıyız 5 m euro bonservis vericez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt