Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis Sanchez de müthiş bir ısrar var anlamadığım şekilde, Erden Timur'un çok istediği şeklinde dışarı sızan ama ben bu kadar keskin çıkış yaptığını düşünmüyorum bir oyuncu için, bakalım ne olacak, sözleşme süresi noktasında problem var, yıllık talebi de az değil.

Bakambu çok daha mantıklı bir iş olacak gibi, tabi prosedürleri çözüp biz tamamız derse.

Ne 1.2si yav 20 milyon mu ne verilecek maaş o da önceki takımındaki maaşı

Bertuğ o çizgide gidecekse bizde gelip 3. santrafor olarak gidemez.

Amaçları zaten FBye çakmak onu, Volkan hazırlıyor.

Her şey bir yana daha Antalya ve Hatay’da ilk 11 olamamış adama manyak mıyız 5 m euro bonservis vericez

bertuğ sırf bizimkilerle takılıyor galiba gsli

bence bertuğun büyük potansiyeli var

halilmi bertuğmu? 1000 kere bertuğ derim

Halil 1m maaş istiyor bizdeki yerliler iyi oldukları halde ilk 11 oldukları halde o kadar almıyorlar

O 1 m euro olayı uydurma, TJKye bonservissiz giderse.

Geçen sene Akerime de çok denildi şimdiden 500 bin euro oldu o da işin ayrı boyutu.

Sen zaten her oyuncuya düşmanlık yapıyorsun, Berkana, Kerem’e neler diyordun şimdi onları öne sürüyorsun anlamak güç. Kimse ille de gelsin demiyor, kayıp büyük olmaz olası kazanç büyük olur deniyor.

bertuğ sırf bizimkilerle takılıyor galiba gsli

bence bertuğun büyük potansiyeli var

halilmi bertuğmu? 1000 kere bertuğ derim
Ben de Bertuğ derim, ama gidip de 5 m euro vermem, orada tutmazsa kayıp çok büyük olur.

GSli arkadaşla GSlilik ne alaka yav

Saçma sapan tipler kanka reelde

Kerametttin abi joao gelix gelirse seni sibel can konserine götürürüm diyince ben
20230714_010558.webp

Açıkçası istemiyorum. Yeteneğine tabi ki lafım yok zekası vs hepsi yerli yerinde ama bariz bi tempo ssorunundan bahsedebiliriz bir de baskı altında çok çabuk demoralize oluyor ve toparlanması vakit alıyor. @Berk Can daha çok izlemiştir fakat benim izlediğim Lo Celso bize gelirse seneye gidecek şekilde olur.

Daha once de konusu gecmisti. Lo Celso'nun abartildigini dusunuyorum. O pozisyonda oynayan bir oyuncuda olmasi gereken yaraticiliga sahip olmayan fazla duz bir oyuncu bence. Tabi bunu PL performansina gore soyluyorum. Villareal'de izlemedim hic.

TJK ya da feneri küçümsemek de yanlış. Pandemide de küçümsendiler yok paraya Abou ile Ghezzal aldılar ikisi de tuttu.

Temkini elden bırakmamak lazım, kısacası kimsenin mabadı kalkmasın.
Ligin kalitesi bu sene daha da düşecek zaten Anadolu kulüpleri çok kötü durumda. Üç büyüklerin uzun seriler yaparak gitmesini bekliyorum bunun için de diğer ikisinin de kadrosu her türlü yeterli olur

Nicolas Dominguez’i bu scout takılan sayfalar ölümüne övüyorlar. Bu kadar övülen bir adamı İtalyan takımları transfer etmek için ne bekliyorlar onu anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt