- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
sonuc olarak ikisinden biri gelecekBu işi Parades sürecini hızlandırmak içinde yapmış olabiliriz ya hızlı karar ver ya da alternatif Fred'i alırız demişiz gibi geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuc olarak ikisinden biri gelecekBu işi Parades sürecini hızlandırmak içinde yapmış olabiliriz ya hızlı karar ver ya da alternatif Fred'i alırız demişiz gibi geldi.
AynenBu işi Parades sürecini hızlandırmak içinde yapmış olabiliriz ya hızlı karar ver ya da alternatif Fred'i alırız demişiz gibi geldi.
Adaylardan biri, dönemin başında ilgilendik ama ben Fred'i alacağımızı düşünmüyorum, ciddi bir şey olmadıkça yazmayacaktım ama Fabrizio girdi, pazartesiye kadar beklemedeyiz orta saha için. (Paredes)Fabri paylaştığına göre vardır bir hareket. @Melikşah Aydoğan var mı bilgin Fred hakkında?
ekambi alıyolar,ne umuduZaha kime gitti belli oldumu bu sikeciler yine umutlanmis

Yok daha nelerMeliksah messi ismi ciksa evet yaw aslinda biliyodum diyecek gibisin![]()
fabri reis her masada GS menfaati uğruna çarpışıyor mu diyorsun ahbBu işi Parades sürecini hızlandırmak içinde yapmış olabiliriz ya hızlı karar ver ya da alternatif Fred'i alırız demişiz gibi geldi.
Sürekli tekrar ediyorum ama ben bu elemanı şampiyona da izledim ama hiç gözüme çarpmadı. Yani o kadar övülen biri baya kendini gösterirdi. Yada biz mi dikkat etmedik. Senin gibi bir kaç kişi daha övüyordu. Demek ki gerçekten iyi.baturina iyi topçu
ilk adı çıktığında kışın biraz izledim
o üçlü içinde en iyisi baturinaydı
kemik gibi baturina çalım atarken kolat kolay yıkılmıyor
zakharyan kız gibi topçuydu
dokundumu crespo gibi kendini atıyor
en sevmediğim tip
rieder vardı birde
Bir tık Rodop esintisi aldım bende. Neymiş ismi aslında biliyoruz da transfer zarar görmesin diye söylemiyoruz vs vs haberleri olsa ilk kendileri girerMeliksah messi ismi ciksa evet yaw aslinda biliyodum diyecek gibisin![]()