Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak olsaydı şimdi Wanda ve İcardi yi ambulans uçakla getirirdi hemen.
IMG_8563.webp

Goretzka'nın adı da LEON lan... Şu an dank etti... Podolski ikna et şu adamı...

Paredes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..
vallahi ne yalan soyleyeyim, iyi ozellikleri var ama benim icime yuzde yuz sinmiyor bu paredes.

torriera ile ilgili haberler ilk çıktığında, adam net belli yani (tek çekincem mental olarak uyum saglamama olasiligi idi) canavar gibi tutacakti, tuttu da.

ya adami gormuyor musun her yere nasil da kosuyor, yemin ederim rakiplere aciyorum bazen. bu dinamizminin yani sira paslari da cok net ve isabetli, oyun gorusu iyi. iste okan-suat-emre ayni boyleydi uefa aldigimiz sezonda. 3 tane torriera ile oynuyordu takim :d

bence artik her pozisyon icin boyle dinamik oyuncular bakmaliyiz. millet kagni gibi oynuyor bizim ligde. bizim bazi oyuncularimiz epl seviyesinde atlet. (boey, torriera, zaniolo), cogu da bu lig icin fazla (rachica, kerem, b.alper vs). bu oyuncularin sayisini arrtirmamiz lazim.

o yuzden su torriera'nin yanina bir tane daha aynindan bulsak ya? onlerine de efektif bir on numara... en ucta zaten bir tane komutan var, topu onla bulustur yeter.

bak ne diyorum ciddi rakiplerin ne yaptiginin bir onemi kalmaz.

Böyle Uydurma haberler paylaşmaları aslında çok iyi bir işaret

Szymanski’nin Menajerlik Şirketi Unidos:

"Galatasaray ile görüştük, tesislerini gezdik ancak Szymanski sıcak bakmadı. Fenerbahçe ile anlaştık ve Erden Timur imza törenimizde Menajerimizi 15 kere arayıp transferden vazgeçirmeye çalıştı, bu kesinlikle saygısızlık."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kulüp bunu yalanlar/yalanlamalı

nelsson ve boey ne olacak acaba ya.

ikisi ile ilgili gündem bıçak gibi kesildi.

umarim kalır ikisi de.

Fred tam aradığımız profilde oyuncu tempolu,mücadeleci,tekniği de fena değil.Tabii yaş/maliyet durumunu hesaba katmak lazım

şimdi bu fb'in elinde

serdar, samet, gustavo, szalai, perez ve son olarak yeni aldiklari dziku varken, 10 m eur bonservis ile becao alip bir de bania mi kovaliyorlar?

hayir bir de serdar ve szalai disindaki 6 stoperi alali daha 1 yil olmadi :d

muthis bir akil yemin ederim.

Şikecilerin satışlardan gelen para Becao-Szymanskiye gitti 2si de fark yaratacak adamlar değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt