Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün yayında da konuşacaktım ama transfer mevzusunu bölmek istemedim

biz oyuncuları bazen tek tek değerlendiriyoruz ama asıl önemli olan hangi oyuncunun bizim oyunumuza uyduğu

mesela sezon bittiğinde bana sorsanız fredi tercih ederdim çünkü takımın ortasahasında topla geçişi hızlandıracak tempolu birine ihtiyaç vardı

ama bu sezonki plan ve hazırlık maçları izleyince paredes profilinde biri sanki daha iyi olabilir gibi geliyor

çünkü belli ki hoca zanioloyu takıma koyacak ve öndeki 4lü oldukça ofansif olacak

ayrıca angelino ile beraber artık beklerimizde komple hücumcu oldu

belli ki oksn hoca fatih hocanın 2 3 5 dediği oyunu 2 2 6 altı şeklinde oynayacak top bizdeyken

ayrıca hazırlık maçlarında gördüğüm en sıkıntılı iki konu torreira olmayınca orta sahamızın kolay geçilmesi ve önde baskı yapan takımlara karşı topla çıkmakta zorlanmak

paredes yukarıdaki iki durum için de sanki daha doğru bir çözüm gibi duruyor

bu arada dominguez de oyun kurulumunda olmasa da işin defansif be mücadele yönünde işimizi görür

10 numara transferi konusunda da bence okan hoca da bir ikilemde mertens gibi forvet özellikleri fazla ve rakibi karşılarken 2 forvet pozisyonu alabilen presi yüksek ve bağlantıyı da ihtiyaç olduğunda iyi yapan biri mi yoksa orta saha özellikleri venoyın kurucu ağır vatan sneijder tarzı biri mi seçilecek

kamada aslında mertensin rolüne tam oturacak adamdı

ama hoca zaten elimde mertens var gerekirse barışı da öyle kullanıyorum fb maçındaki gibi bana daha orta saha özellikleri ağır basan biri lazım derse baturina rieder gibi isimler öne çıkar

Beşiktaş Dinamo tiflis ilk maçında puan kaybedip Abubakar sakatlanırsa 4. olurlar en iyi ihtimal (onlar için)

Uyuz nur'un morarmış surat ifadesini görmek istiyorum
Batma noktasına gelmiş kulüpleri her adamı beleşe getirmeye çalışıyordu
Halil i de çok istiyorlardı %100
Dün artist artist yazan tjk muhabirleri ne oldu lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt