Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Livakovic biraz abartılıyor tamam iyi kaleci ama 28 yaşında olmasına rağmen en iyi liglerde hiç oynamadı Muslera daha 21 yaşında Lazio yapmıştı. Yani bir Muslera olacağını hayal ediyorlar muhtemelen ama bence olmaz.

Son düzenleme:
Livakovic şimdiye kadar neden hırvat dışına çıkmadı bilmiyorum ama performansı sadece hırvatistan milli takımı değil. Hırvatistan lig kalitesi belki tartışılır ama orda 6 şampiyonluğu var. Muhtemelen sonrada parlama gibi bir durum olabilir

Livakovic için dünde yazdim.28-29 yaşına kadar hirvatistandan çıkmamış birini,sadece milli takim performansıyla değerlendirip genç yaşta İtalya yapmış,orda oynayıp 25inde copa america almis,dunya kupalari ve avrupa şampiyonaları görmüş muslera ile kıyaslarsan götüyle gülerler adama.livakovicte,olursa navasta riskli transfer

nexusa fena kudurmalar var su an hem Zaha hem Halil konusunda hhahahaha

Livakovic şimdiye kadar neden hırvat dışına çıkmadı bilmiyorum ama performansı sadece hırvatistan milli takımı değil. Hırvatistan lig kalitesi belki tartışılır ama orda 6 şampiyonluğu var. Muhtemelen sonrada parlama gibi bir durum olabilir
2000'den bu yana 20 kez şampiyon olan takımdan bahsediyoruz. İsmail Çipe kalecileri olsa o bile şampiyon olur liglerinde ciddi kalite farkı var.

bence yeterli övdün livakovici ben sana hırvatistan liginin kalitesini söyleyeyim o zaman dinamo orada psgsi gibi bak bayern gibi de değil direkt psg gibi zaten son sattıkları adamlara bakarsan anlarsın.İyi kaleci mi evet en azından milli maçlarda lig farklıdır .Ayrıca bu adamın önündeki defansada bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt