- 11 Haziran 2015
- 39.715
- 28.165
- 2.193
9+2 bize mi daha çok yarar yoksa fb ye mi?
birçok açıdan herkese yarıyor ama onlara daha fazla yarar bence
yabancı kaleci alacaklar şimdi livakovic ismi geçiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de altayla devam etseler daha iyi. Biz yerli işini bir şekildr hallederizGelmese daha iyi olmaz mı?
Elifdir.o ufuryor.ama ya navas ya livakovic alacaklaf
Bize bizde 8 yabancı garanti+Angelino cuk oturur9+2 bize mi daha çok yarar yoksa fb ye mi?
Bunlar livakovici alacaksa irfani niye aldi inanilmaz kepaze bi camia cidden
2000'den bu yana 20 kez şampiyon olan takımdan bahsediyoruz. İsmail Çipe kalecileri olsa o bile şampiyon olur liglerinde ciddi kalite farkı var.Livakovic şimdiye kadar neden hırvat dışına çıkmadı bilmiyorum ama performansı sadece hırvatistan milli takımı değil. Hırvatistan lig kalitesi belki tartışılır ama orda 6 şampiyonluğu var. Muhtemelen sonrada parlama gibi bir durum olabilir
Altay'ı 12 milyon euroya satıldı gösterirler.Bunlar livakovici alacaksa irfani niye aldi inanilmaz kepaze bi camia cidden
bence yeterli övdün livakovici ben sana hırvatistan liginin kalitesini söyleyeyim o zaman dinamo orada psgsi gibi bak bayern gibi de değil direkt psg gibi zaten son sattıkları adamlara bakarsan anlarsın.İyi kaleci mi evet en azından milli maçlarda lig farklıdır .Ayrıca bu adamın önündeki defansada bak benceLivakovic şimdiye kadar neden hırvat dışına çıkmadı bilmiyorum ama performansı sadece hırvatistan milli takımı değil. Hırvatistan lig kalitesi belki tartışılır ama orda 6 şampiyonluğu var. Muhtemelen sonrada parlama gibi bir durum olabilir
nexusa fena kudurmalar var su an hem Zaha hem Halil konusunda hhahahaha