Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.978
- 7.462
- 1.548
Fabrizioda girdi Livakovici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Villareal ve fiorentina istedi ama istekli değil gibiler. fiorentina 15 milyonu solbek parisiye gömdü mesela.alan alirdiLivakovic'i bir tek ben mi abartıldığını düşünüyorum. Bu adam o kadar büyük yetenek olsa Hırvatistan dışında A+ takımlar istemez miydi umarım 10 m euro peşin bonservis verirler orta saha transferine gidecek parayı azaltır.
bence yeterli övdün livakovici ben sana hırvatistan liginin kalitesini söyleyeyim o zaman dinamo orada psgsi gibi bak bayern gibi de değil direkt psg gibi zaten son sattıkları adamlara bakarsan anlarsın.İyi kaleci mi evet en azından milli maçlarda lig farklıdır .Ayrıca bu adamın önündeki defansada bak bence
Aynen önünde oynayanlarda önemli.navas veya livakovic alsinlar.farketmezLivakovic hiç Hırvatistan dışına çıkmamış, milli takım desen makine gibi işleyen gvardiollu falan takım var önünde. Umarım başarısız olur
Navas > Livakovic o yüzden Liva'yı alsınlar.Aynen önünde oynayanlarda önemli.navas veya livakovic alsinlar.farketmez
lig başlasın görürüz kardeşimHırvatistan ligi takip ettiğim lig değil kardeşim açıkcası hani ne söylesem yalan olur. Livakovici milli maçlarında izledim baya etki yaratmıştı,eğer o performansı geçerliyse iyi olmadı aldıkları
fenerliler ve kargalar spacede dertleşiyor![]()
Bende öyle dusunuyorumNavas > Livakovic o yüzden Liva'yı alsınlar.
Bro what heppıntKısa ve öz anlatayım:
Tinderden bir kiz düsürüyorsun kiza uçak bileti aliyorsun kiz o biletle sana degil @Mehmet Mehmetoglu na gidiyor