Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
livakovic transferi tad kaçırdı.

iki durumdan ümit ediniyorum;

1-bu yaşına kadar sadece kendi liginde oynamış olması, umarım doku tutmaz ya da sadece milli takımda izlediğimiz için biz gözümüzde fazla abartıyoruzdur.

2-fb'yi yerli oyuncu havuzunu daraltması. orta sahayı full türk yapacaklar gibi.

söylendigi gibi 10 milyonsa rakam avrupa takımları icin çerez parası bu ,lig performansını görmeden mill takıma göre yorum yapıyoruz cogumuz
milli takımlarda coşan çok kaleciler oldu zaman icinde
Ochoa da coştu.bisey var livakovicte,çok istese villereal ve fiorentina direkt alırdı

Kadro Halil'le nasıl şişiyor? Üçüncü SF işte adam. Üç kulvarda giden takıma 3 SF gayet normal.
minik bir klup olan bjk ile sdik yarıştırmaktan vazgecmeliyiz.aynı şekilde şıkecılerlede.
Galatasaray artık başka bir seviyede.Bizim taraftar çok fazla kaale alıyor bjkyi ama sorsan küçük klüp.Küçük klüpse kaale almazsın

Biz önümüze bakmalıyız.Doğru transferler yapmalıyız.Halille birlikde Kadro şişti.rashıcada istenıyor.yedek forvet gelecek. buralarda kim oynayacak..
Allah rızası için planlamayı doğru yapalım.

Tek umudum erden timurun geçen seneki söylemi. atletizm olarak pek iyi değildik.Bunu düzelteceğiz demesi çok önemliydi.İnşallah bunu unutmaz ona göre kadro oluşturur.

bu fbjkye en büyük takadı doğru kadro ve kaliteli transferler yaparak vururuz.Onun dışında sdik yarıştırmaya gerek yok.

Biraz fazla bagajı varmış halilin ödeme çıkmış. Onu nasıl yapalım tjk?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

livakovic transferi tad kaçırdı.

iki durumdan ümit ediniyorum;

1-bu yaşına kadar sadece kendi liginde oynamış olması, umarım doku tutmaz ya da sadece milli takımda izlediğimiz için biz gözümüzde fazla abartıyoruzdur.

2-fb'yi yerli oyuncu havuzunu daraltması. orta sahayı full türk yapacaklar gibi.
Doğru umitlenmissin,fb de rüştü de,volkanda iyiydi zamanında ama yine aglattik

Maaşının %50sini ödeyip Gravenberch'i oynama garantisiyle kiralık çözemez miyiz

yalnız fbliler altaya kafayı fena takmis,ondan cok beklentileri var.livakovicte patlarsa cümbüş olur

fb livakovic'i aldığı an 3.yerliyi asla koyamazlar, denedim harbi olmuyor.

hadi ferdi'yi koydun, ismail ya da irfankahveci'den birini de koydun diğeri kim olacak,
hadi ikisini birden koydun şimanski'yi de önlerine attın yine çok zayıf bir ortasaha

bjkde de yine aynı durum söz konusu, anadolu takımları zaten şikayetçi bu sınırdan.

9+2 fikstür çekimlerinden önce açıklanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt