Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kale: muslera-batuhan-jankat

sağ stoper: nelsson-kaan

sol stoper: bardakçı-emin

sğb: boey-dubois

slb: angelinho-kazımcan

dos: torriera-berkan

mos: oliviera-midtsjo

sağ kanat: zaniolo-yunus

on numara: mertens- yusuf-morutan

sol kanat: kerem-b.alper

forvet: icardi-halil

+altyapıdan çıkış yapacak (olursa) sürpriz oyuncular.

her mevkide bir asil+bir yedek var işte. nasıl şişik yahu kadro?

Maaşının %50sini ödeyip Gravenberch'i oynama garantisiyle kiralık çözemez miyiz
Oyuncu iyi bir hazirlik dönemi özellikle bireysel konuda çalismalar yapip takimda kalmak istedigini söylemis. Ayrica Bayerne transfer olmasi için zamaninda menejeri bonservisinin bir kimsini kendisi ödedi. Acikcasi gravenberchin Kimmich den daha fazla süre alabilecegini düsünüyorum bu sezon. Ingiltereden isteyen cok fazla kulüp var zaten

fb livakovic'i aldığı an 3.yerliyi asla koyamazlar, denedim harbi olmuyor.

hadi ferdi'yi koydun, ismail ya da irfankahveci'den birini de koydun diğeri kim olacak,
hadi ikisini birden koydun şimanski'yi de önlerine attın yine çok zayıf bir ortasaha

bjkde de yine aynı durum söz konusu, anadolu takımları zaten şikayetçi bu sınırdan.

9+2 fikstür çekimlerinden önce açıklanır
Ben 3 lu oynayan 3 stoperle,(ikisi kazma ve tek hamleli olan,yine ikisi ağır olan stoperleri) livakovici hayal ediyorum ne olacak diye

Livakovic çok iyi kaleci de geçen seneki gibi her maç dünya kadar pozisyon verecekseler courtuois olsa ne farkeder yine patır patır yersin

Ben 3 lu oynayan 3 stoperle,(ikisi kazma ve tek hamleli olan,yine ikisi ağır olan stoperleri) livakovici hayal ediyorum ne olacak diye

kaleci sonuçta ya milli takım performansını biliyoruz, ligde de yıllarca oynamış sıçıp sıvamış olamaz
belli bir standardı olan bi kalecidir, kaleciliğinin bi önemi yok

3. yerli koyamıyor bunlar, 2. yerli olarak koydukları oyuncular bile çöp
ismail kim, kahveci kim ne boka yarar bunlar :asd:

Şikeciler o toksik ortama kimi getirirse getirirsin şampiyon olamaz.Hele hele kadro kalitelerinin bizimkinin altında kaldığı senaryoda hiç olamazlar.Livakovic hariç yaptıkları transferlerin hiçbiri seviye atlatacak oyuncular değil.Yabancı kontenjanları da doldu nerdeyse 1-2 transfer daha yapabilirler en fazla.

livakovic transferi tad kaçırdı.

iki durumdan ümit ediniyorum;

1-bu yaşına kadar sadece kendi liginde oynamış olması, umarım doku tutmaz ya da sadece milli takımda izlediğimiz için biz gözümüzde fazla abartıyoruzdur.

2-fb'yi yerli oyuncu havuzunu daraltması. orta sahayı full türk yapacaklar gibi.

2 si olacak

ismail banko 6 oynayacak yada Emre Mor

dedigim gibi bunlar

sol ben ferdi sagbek mert 6 numara ismail yapacak

ki duyumcular buna soyluyor

Oyuncu iyi bir hazirlik dönemi özellikle bireysel konuda çalismalar yapip takimda kalmak istedigini söylemis. Ayrica Bayerne transfer olmasi için zamaninda menejeri bonservisinin bir kimsini kendisi ödedi. Acikcasi gravenberchin Kimmich den daha fazla süre alabilecegini düsünüyorum bu sezon. Ingiltereden isteyen cok fazla kulüp var zaten
Bayern'in gönderilebilir listesinde. %100 oynama garantisi istiyormuş

fb livakovic'i aldığı an 3.yerliyi asla koyamazlar, denedim harbi olmuyor.

hadi ferdi'yi koydun, ismail ya da irfankahveci'den birini de koydun diğeri kim olacak,
hadi ikisini birden koydun şimanski'yi de önlerine attın yine çok zayıf bir ortasaha

bjkde de yine aynı durum söz konusu, anadolu takımları zaten şikayetçi bu sınırdan.

9+2 fikstür çekimlerinden önce açıklanır
İrfanı sağ kanat oynatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt