Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.208
- 1.518
- 1.913
Konuş konuş londrada yaşıyorum mu yazacak sonrasındaendonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuş konuş londrada yaşıyorum mu yazacak sonrasındaendonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
son zamanlarin sahtekarlari zimbabve den falanda sesli arama birakiyorlarendonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
ne bıleyım rtaşKonuş konuş londrada yaşıyorum mu yazacak sonrasında
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gün itibariyle yetişmeyeceği belli oldu, adam kamp da antreman da yapmadıIcardiyi CL maçlarına yetiştirin
Gol kaçırma rekoru kırıpta kaza yaşamayalım aman
Transfer bilgisi gelebilirendonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
İstihbarat şefi olduğun için her yerden mesaj alman normal yav Bilgi almaya çalışıyorsun sonuçta kırmızılar için.endonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
Geçen biri de yazmıştı londrada yaşıyorum falan diye devam ediyordu dolandırmaya çalışıyorlar aynı taktik mi diye merak ettimne bıleyım rtaş
konusmayım
dün banada yabancı numara WhatsApptan bi kız attığım YouTube linkine tıklayarak günlük 500 TL videoyu beğen falan gibi şeyler yazmış, yeni dolandırıcılık furyası hortlamış olabilir, engeli bas geç benceendonezya numarasından bırı nasılsın dıye msj atmıs wpden engelleyım mı
Ulan gurbolar…Jk maçı 78. dakikada havai fişek atılması nedeniyle yarıda kalmış. Hakem maçı bitirmiş
Almanya’da gurbolar bir daha nah maç izler bundan sonra.Ulan gurbolar…
Geçmiş olsun Avusturyadan da ban yeriz Türk kulüpleri olarak. Seneye kamp Erzurum'da hayırlı olsunJk maçı 78. dakikada havai fişek atılması nedeniyle yarıda kalmış. Hakem maçı bitirmiş
Bir ara zaten yasak değil miydi?Almanya’da gurbolar bir daha nah maç izler bundan sonra.
romanya semalarında üstatLay lay lay lay laay
Halil derviişoğluu