Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.967
- 17.328
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biri tiner çeker öteki asit içer, şaşırmış bunlar , aman uyanmasınlar böyle devamfener spacede sağ bek sıralaması
ferdi rosier boey
![]()
Kompleks işte Boeyin hayvan gibi iyi olmasını kaldıramıyor kendince 3.sıraya atıyorlan hadi ferdiye torpil geçiyorsun da rosier neyin yanığı

Sonu benzemesin rengimyeni Arif Erdem hayırlı olsun , 10 yılı geçkin hizmet eder inşallah
Ben ona HAİN diyorum.HAİN elmas. Eğerki dediğin gibi bişi mümkünse kesinlikle yapardı Erden reis, ama pek mümkün gözükmüyor galiba. Tek çare oyuncuyu yurt dışından bi takıma ayartmak olabilir.Transferin son günlerine doğru Benfica ile anlaşıp ellerinden Gedson'u çekip almalıyız.
Halil falan beni kesmez. Normalde böyle şeyleri takmam ama Gedson işi başka bir durum şu an bize uyabilecek en uygun oyuncu. Allah belanı versin Burak Elmas.
Ribery'nin kaçısı, Stoch'u kaptırmamız sonrasında Haldun'un bırakması vs. bunların hepsini yaşamadım. İlk defa bir oyuncuyu kaptırmak bu kadar koydu. Bir de bunu bu asalaklara kaptırmamız çok ayrı koydu.
kimsenin sonu belli değil rengim , hizmetini versinde )Sonu benzemesin rengim
yeni Arif Erdem hayırlı olsun , 10 yılı geçkin hizmet eder inşallah
Dün Halil 1.5 milyon istiyor diye twit attı, şimdi silmiş kolpaci