- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari sen yapma yawLo Celso
Paredes
Karabec
XXX
De Katelere olabilir diye geçiyor içimden fırsat olarak iyi olur kötü olur bilmem. Transfer sezonu başında adı bizimle geçti, Milan 25 istiyor deniyordu, lakin o parayı son sezonu o kadar kötü geçmiş bir isme veren çıkmaz o yüzden bonuslarla 13-14+ pay falan olabilir.Baturina daha potansiyelli olabilir ama fiyatı çok, ondan tercih ederim dedim aslında, valla oturup 90 dakika izlemedim, ama uzun boylu bir 10 numara isterim
Toronto- Taylan, Prag- Midtsjö veya Morutan kiralık, Londra- Nelsson, Dubai - Cicahalil bizde birde toronto prag londra uçakları gecikme dubai son çağrı falan
Elemanı tanıyorum, söylediği isimlerde bir hata yok geçen seneden beri.Bari sen yapma yaw![]()
Gs hesabinin duyum niteligi tasiyan bir gorsel paylasacagini hic sanmiyorum ki karabec falan hic gundeme dusmedi bu yil nerdeyse kendi elleriyle acik etmezler bnc onu diyorumElemanı tanıyorum, söylediği isimlerde bir hata yok geçen seneden beri.
İlgi budalalığı var sadece.
2. Kamp diye bir şey yok 10 gün sonra resmî maçlar başlıyorBizim için 2.kampta olacak diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi