Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmiyorum. Elemelerden firsat olmicak. Her hafta eleme maci oybayacagiz, sonra lig baslicak eleme maclari devam edecekBizim için 2.kampta olacak diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi
Raporladım umarım ceza alırsın.Golll baran aksaka
Alparslan Erdem. Yaşlandık
Y h hLo Celso Galatasaray'ın gündemindeki futbolculardan biri. Menajeri Paredes'in menajeriyle aynı kişi.
(Burhan Can Terzi / Sportcell)
Aslında vereceksin 10 milyonu benficaya alacaksın gedsonu görecem sonra kim kime ders veriyorKime teklif yapıyorlarsa teklif yapacaksın, kafasını karıştıracaksın ağlatacaksın bunları
zaniolo 11 de
Adam yedeklerde bile yokGalatasaray'ın Aqvital FC Csakvar karşısında ilk 11'i: Jankat, Dubois, Emin, Metehan, Ali Turap, Kaan Ayhan, Baran Aksaka, Morutan, Emre Kılınç, Mertens. Yedekler: Berk Balaban, Hamza Akman, Efe Akman, Angelino, Matias Ross, Baran Demiroğlu. * Yayın yok.
Bir önceki pozisyon daha kolaydı zor olanı attı ama çok temiz vurustu beGolll baran aksaka
Maçın haritasını çıkarsak izlemiş kadar olmaz mıyız SergenimKaan ayhan nihayet ortasaha oynuyo,en verimli oldugu yerde ve baranla ama izleyemiyoruz.mertens morutan ve zanioloyu izleyemiyoruz.ali turap 11 ama izlyemiyoruz.yapacaginiz isi sevsinler
Wanda ile ilgili lösemi bilgisi veren haberler var, hesapta olmayan bir durum biraz zaman vermek gerek ne olduğunu anlamak için.Bu ne ya? Forvet adam bir naz yapar iki yapar ucuncusu beklenm3z artik. Geliyosan gel.
Valencia'da çok sakindi bana sorarsan. Ve Dzeko pek çevresini iyi oynatan bir forvette degil bana göre. Daha çok 90dk pek görünmeyip ama gol ile maç bitiren bir tip. Topla Icardiye göre çok daha sakar bir oyuncuDzeko Ekim gibi açılır çevresini de oynatan bir herif ayrıca Fener'de yıllardır eksik olan saha içi sakinliği getirecektir. Çirkef olmadığı için doku uyuşmazlığı olma ihtimali var gerçi
Becao Nelsson'dan, Abdülkerim'den falan hızlı bir herif daha uzun boyuna rağmen. Çok da agresif stoper bam güm giriyor bizim ligde büyük takımlarda bu tip stoperler hep iş yapıyor