- 3 Temmuz 2012
- 139.660
- 88.061
- 5.338
11 deAdam yedeklerde bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 deAdam yedeklerde bile yok
Mac haritası palavradan ibaretMaçın haritasını çıkarsak izlemiş kadar olmaz mıyız Sergenim![]()
Muhtemel rakiplerimizi elemek için icardi lazımsa zaten gitmeyelim daha çok üzülürüzYangın yapmak için demiyorum ama şampiyonlar ligi için hazır görünmüyoruz. Elimizde santrafor olarak Halil var orta sahada torreira ve Sergio sakat yararlanamayacaz gibi duruyor. Özellikle santrafor için kesinlikle biri gelmeliydi.
sergen zaren
Ya arkadas cok zor birsey degil evet istedik teklif verdik olmadi Hayirlisi olsun demek cokmu zorCeyhun Kazancı'dan Halil Dervişoğlu açıklaması; "Acil bir işim var diyerek telefonu kapattı"
"Halil Dervişoğlu ile her konuda anlaşmıştık. 'Protokolü imzalatalım ve hangi forma numarasını istersin' diye sormuşken acil bir işim var diyerek telefonu kapattı. Dün geceden beri ulaşamıyorduk ki acil işinin Galatasaray ile sözleşme imzalamak olduğunu öğrendik."
Östersunku eleyemedik, gomis vardı bile. Şimdi barış arka arkaya goller kaçırıp yersek şaşırır mıyızMuhtemel rakiplerimizi elemek için icardi lazımsa zaten gitmeyelim daha çok üzülürüz
Tamam işte hocanın düşünmesi gereken durum bu herhangi bir kötü sonucu kadroya bağlayamayacağımız eşleşmeler bunlar.Östersunku eleyemedik, gomis vardı bile. Şimdi barış arka arkaya goller kaçırıp yersek şaşırır mıyız
Ben taraftar olarak düşünüyorum kesinlikle biri gelmeliydi inş rakip zayıftırTamam işte hocanın düşünmesi gereken durum bu herhangi bir kötü sonucu kadroya bağlayamayacağımız eşleşmeler bunlar.
Bence mevcut kadro ilk maçta işi bitirir, playoffa kadar sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Ben taraftar olarak düşünüyorum kesinlikle biri gelmeliydi inş rakip zayıftır
besiktas ile anlasan halil dervisogluna kaptan keremden wpden msj
malmısın oglum gel buraya
ve aniden gsye imza