Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum ya. Bence biraz mevkisiz 1 topcu gibi. Sag acik desen tam degil 10no desen degil. Forvet desen oda tam degil

Dedigim gibi 35e gitse sevinirim. Kalirsa da uzulmem tabiki
kerem de ilk başlarda böyleydi, bjkye 2 tane attıktan sonra açıldı, Zanioloda fbye 2 salladı, A takım iyice güçlenecek , Kerem Ícardiiii Zaniolo 3 başlı ejderha olacak hücumda bu sene , çok umutluyum

1689447675918.webp

Tadic’i Soton döneminden beri çok beğeniyorum, hep underrated geliyordu, Ajaxla ŞL seviyesinde bunu gösterdi.

2012de ilgilenmiştik hatta, Shaqiri ile de ilgilendiğimiz dönemler, 3 yaş farka rağmen Shaq öldü bu hala diri sayılır.

Emre Kocadağ: duşan tadiç ile hiç ilgilenmedik kendisi gündemimizde yoktu:ROFLMAO::ROFLMAO:

fred gecen sezon 50 küsür maca cıkmıs dediler.teknik herif,daha 30a da yeni girmiş

Kelimelerin gücünü iyi değerlendirmek lazım. Geçen sezon 50 maça çıkmış dersen Wow derler. 38 premier lig maçının 35’inde forma giymiş dersin dinamo derler. Bu 35 maçın sadece 6’sında 90 dakika oynamış dersen diğer cümlelerin anlamı kaybolur. Torreranın yükünü hafifletecek tarzda bir deği bana göre oraya sert ve dinamik biri lazım

Demirbay transferini hemen bitirmek lazim, zaten rakamları da ortaya çıktı, bjk TS fb hepsi sulanır artık

kessie her yönüyle ilaç olur... takıma ciddi dinamizm katar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt