Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam tersi gscimforum yazılmasına rağmen forumumuzun ismini direk gscimbom forum diye telaffuz ettiKingzat, gscimbom forumu insan zannetti sanki
Sol oynadığı nadirdirYa bu adam sol oynuyor ne yapacaksınız bu adamı kaç defa 10 no oynamış?
bu bana çok kolpa geldi , Melikşaha olan güvenimide azalttı açıkçasıDubai :Bakambu - gelsin 2. striker
London :Lo Celso - nadir izledim fikrim yok
Toronto :İnsigne - istemem acikcasi
Prag:Karabec - tanimiyom
Mertens'i bedava versek veya Tadic'le kafa kafaya gitse o bile müthiş olur.Mertensi 11 milyona okutup belese Tadici almak muthis olur
Günceli bilmiyorum ama eskiden burayı haber kaynağı yapıyorlardı bayağı.tam tersi gscimforum yazılmasına rağmen forumumuzun ismini direk gscimbom forum diye telaffuz etti
aramızda olabilir
![]()
Girelim yaz özelden kazanan ifşalarhangi gun olduguna iddiaya girelim mi baby
vay beGünceli bilmiyorum ama eskiden burayı haber kaynağı yapıyorlardı bayağı.
Hatta Yalçın Dümer’i kolpalayıp haber yaptırmışlığımız falan var
Sen hatırlarsın belki @Emre Zeytinli
Lo Celso'yu beğenmedim. Karabec fena eleman değil ama ağır ve tecrübesiz. Syzmanski onun çok ilerisinde. Keşke onu alsaymışız. İnsigne'ye gerek yok. Bakambu çok iyi transfer.Dubai :Bakambu - gelsin 2. striker
London :Lo Celso - nadir izledim fikrim yok
Toronto :İnsigne - istemem acikcasi
Prag:Karabec - tanimiyom
iyi kolpalıyordu yanlız, baptistalar falanvay be
eskiden fanatik tv miydi neydi orada yayın yapardı yalçın dümer onu izlerdik
Mertens 1 sene daha bizimle. Çıkan transfer haberlerine zerre ihtimal vermiyorum. Hele o meblağa imkansız. Mertens olsa da Lo Celso gelmeli o ayrı konu.Mertens'in yerine çok iyi olur bence
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi