Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Hem de hiç gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lo Celso çok iyi topçu yav, bence ismi geçenlerin hepsinden çok daha yönlü ve yetenekli bir adam.
Sadece 3lü orta sahanın iç oyuncusu, 2li tandemde 8 olabilir mi emin değilim.
Bana yangin gibi geldi renktasÖstersunku eleyemedik, gomis vardı bile. Şimdi barış arka arkaya goller kaçırıp yersek şaşırır mıyız
Bravo yönetim!
TFF: Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafından, 1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir.
Değerlendirmeye alıyor sonuçta onaylanacak diye bir şey yok tahminim de bu sene 5 yıldızla sahaya çıkma ihtimallerden dolayı TFF karara bağlayıp bu imkanı kaldıracaklardır.Bravo yönetim!
TFF: Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafından, 1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir.
sitede yokBravo yönetim!
bu heriflerin istedigi yildizlari vericez mi demek bu ?Bravo yönetim!
Bak Melik renktas, simdi bundan sonra mesajlari soyle at artik.Merhabalar arkadaşlar, iyi akşamlar.
Keyifler nasıl?
Ben de pek ihtimal vermiyorum ama o bögeye ismi geçen gençlerden daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Mertens'in de süreleri azalır muhtemelen bu yıl o yüzden onun yaptığı işi yapacak biri lazım sonuçta.Mertens 1 sene daha bizimle. Çıkan transfer haberlerine zerre ihtimal vermiyorum. Hele o meblağa imkansız. Mertens olsa da Lo Celso gelmeli o ayrı konu.
Allah düşmanında şereflisini versin. Şu uğraştığımız kitlelere bakBravo yönetim!
www.tff.org
Büyükekşi alinin her dediğini yapıyor. Bu adiliği yaparlarsa hiç şaşırmamBravo yönetim!
Haluk Ali'nin talebi olduğunu söylemişti. Onlardan geliyorsa lehimize bir şey olmaz. Koç'u göndersek iyi olacak.Değerlendirmeye alıyor sonuçta onaylanacak diye bir şey yok tahminim de bu sene 5 yıldızla sahaya çıkma ihtimallerden dolayı TFF karara bağlayıp bu imkanı kaldıracaklardır.