Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.813
- 43.770
- 3.888
1 orta saha istiyorsa kerem demirbay işi yalan olmuştur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lannNerede öpüyorum
Kimse yemiyor bunu yav. Gecen sezon febe de öyle bisey ortaya atildi, sonra sözde kongrede oylandi hemen konu kapatildiAçıklamayı beğenmedim, gerekirse ligden çıkarız demek gerekiyor
Kerem yerli kurali icin geliyor.3 milyon bonsevisli adami alirlar.yusuf kiralık gidecek.1 orta saha istiyorsa kerem demirbay işi yalan olmuştur
Kerem yerli kurali icin geliyor.3 milyon bonsevisli adami alirlar.yusuf kiralık gidecek.
Ayrıca Galatasaray taraftarı bazı konularda fazla saf,merhametli diyelim bir de
Desin,yerli mevzusu ortada.yabanci oyuncu için demiştir onu1 oyuncu bakıyoruz dedi orta sahaya
Sevmesini bildigi gibi yerin dibine sokmasini da bilir taraftarımız diye ekleyeyimfenere merhamet edenin şeyini seveyim. 7’den 70’e alayı ……..
Kimse yemiyor diye bir şey yok. Bedavadan şampiyonluk kimseye verilemezKimse yemiyor bunu yav. Gecen sezon febe de öyle bisey ortaya atildi, sonra sözde kongrede oylandi hemen konu kapatildi
Kerem ile anlasilmis zaten arkadaşlar.2.5 milyona alacagin adamdan niye vazgeçesin,ana avrat küfür ettiyse söyleyinde bilek
Bence son zamanların en iyi açıklaması olmuş. Ligten çekiliriz muhabbeti içi boş anlamsız oluyor.Açıklamayı beğenmedim, gerekirse ligden çıkarız demek gerekiyor
Ertan yazdi,herkes yazdiNerede yazıyor anlaşıldığı ?