Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bi onlar mi sampiyon olmus o dönemde. Bizde olmusuz toplamda 38 sampiyonlugumuz varmis ilk kuruldugundan beri. Bize de onlari verirler o vakit

fnerin istediği şamp bizim sadece 1 tane var olayları o zaten kendi kendilerine yıllar belirlemişler bunu kabul eden tff ülke futbolunun fişini çeker.

Anladığım kadarıyla Hoca çift forvete dönmek istiyor. Mertens ile dönüşümlü Sanchez ve tek orta saha buna işaret. Böyle bir sistemde Zaha almak müthiş olur.

Edit: Yine Kingzat haklı çıkmış

Anladığım kadarıyla Hoca çift forvete dönmek istiyor. Mertens ile dönüşümlü Sanchez ve tek orta saha buna işaret. Böyle bir sistemde Zaha almak müthiş olur.

Edit: Yine Kingzat haklı çıkmış
sen yarın geceden itibaren fabrizo takip et ama sanırım ben getirecgim haberleri

fnerin istediği şamp bizim sadece 1 tane var olayları o zaten kendi kendilerine yıllar belirlemişler bunu kabul eden tff ülke futbolunun fişini çeker.
Bende diyorum ki onu kabul ederlerse bizde bizim sampiyon oldugumuz yillari veya ligleri saydiririz. Ibnelige karsilik bizde aynisini yapariz. Ama sayamazlar. Saymamalari icin her tarafta gundem yapmaliyiz. Hatta jekenin sonradan eklenen 2 sampiyonlugunuda yok saydirmaliyiz

2020 2021 sezonunda

basaksehir-psg ile karsılasmıs.paredes psg forması giyiyor o macta,yedekte icardi

lepzigle karsılasmıslar -angelino var

manchesterla karsılasmıs.2 maçta da martial oynamıs 11 de
şuraya fredi yazmak istediydim yazamadıydım

Haluk Yürekli: "Burak Elmas şu an Galatasaray'ın başında olsaydı fenere şampiyonlukları verir 5. yıldızı takardı ama şu an Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk var bunlar kasada, sahada, masada her yerde güçlü hale geldiler. Erden Timur Galatasaray'ın haklarını YE-DİR-MEZ ! bunu da böyle bilsinler."

Haluk Yürekli: "Dün herkes Halil Dervişoğlu ile beşiktaş'ın anlaştığını söylerken Gökhan Galatasaray'ın halen masada olduğu bilgisini paylaşmıştı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt