Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha ligi birkaç yıllığına bize kıracak eleman maddi olarak eli kolu kaptırmadan olur inşallah.
Wien maçındaki oyun bana 10 numara almayıp 4-4-2'ye döneceğimiz izlenimi yarattı. Nevzat Bakambu ve Sanchez aynı anda gelebilir dediğinde Sanchez'i 10 no olarak demişti ama bu tarz bir dönüşümü daha genç biriyle yapmalıyız. Zaha cuk oturur açıkçası, keşke doğru olsa.

kerem ortada oynayamaz. belki de en zayıf yanı sırtı dönükken aldığı topları kaptırması
ortada oynayan adam yüzünü dönemiyor kolay kolay. çalışanı bozmamak lazım.
Gectigimiz sezon o mevkide oynayan oyuncunun ozelliklerine sahip olduğunu gösterdi

Zahanın verimli oldugu mevkide oynatmak gerekir yoksa o paralar bosuna harcamis oluruz. Diger opsiyon ikili forvet ama ona gore 1 yeni orta saha sart

Şampiyonluklar kabul edilirse direk ligden cekilme işimiz aktif olmalı, bu ligin Galatasaray dışında bir markası yok, dünyanın her ligi bizi seve seve alir

Gectigimiz sezon o mevkide oynayan oyuncunun ozelliklerine sahip olduğunu gösterdi

Zahanın verimli oldugu mevkide oynatmak gerekir yoksa o paralar bosuna harcamis oluruz. Diger opsiyon ikili forvet ama ona gore 1 yeni orta saha sart
valla ben katılmıyorum reis.
kenardan ortaya kaymakla direkt ortada oynamak aynı değil. ters tepebilir.
hayırlısı

Zaha, bukambu, sançez.. Iyice corba oldu.

Haluk Yürekli: "Ahmet Nur Çebi Ghezzal ve Rosier için biz çok zor durumda kalırız taraftarımıza karşı rencide oluruz diyerek Burak Elmas'dan ricacı olmuştu. Ahmet bey Erden Timur'u da arasanıza Burak Elmas'ın yaptığını yapıyor mu bakalım."
helal olsun burak elmasa.bu sayede boeyi aldık.morutana sahibiz.rosieri şenol yedi,ghezal da sakat

🗣️ Paredes’in menajeri Rodrigo Varela:

“Fenerbahçe'nin bizi istemesine anlam veremiyorum. Biz parayı değil vizyonu ve hedefleri olan bir kulübe gideceğiz. Parayı seçmiş olsaydık Arabistan'dan gelen teklifleri olumlu karşıladık. Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan Ligi'nden farkı yok.”

Acaba yalan mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt