Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamayı duymamıştım ama şimdi daha da garip geldi. Hem 10 no hem de kanat arıyorlarsa tadic nerede oynayacak?
Bugün 10 numara oynayacak biriyle görüşüyoruz demişti, daha sonra muhabirleri 10 numara kanattan bağımsız dediler. Tadic'i tahmin etmiştim.

Ben de onu diyorum işte çok kalite adamlar aldılar ama kadro yapamıyorsun. Saçma bir planlama oldu.

Livakovic ( Net değil ) - Becao / Djiku - Tadic

Belli belirsiz oluşturulmak istenen omurga için yeterli transferler. Ama daha çok işleri var.

Yalnız Tadic çok net transfer oldu. Bence Dzeko'dan önemli.

Fener 31 milyon satış yapmış şu ana kadar. Slazai de gidecek muhtemelen. Ellerinde nakit çok, Ali Koç sağlam para saçtı. Kadroyu yaslandirdi, tek atimlik kadro kurdu. Şampiyon olamazsa bayağı zarar yazar ekonomik. Tadic de 3 senelik 4 milyon vermiştir yıllığı. Kaleci ve stopere de 20 milyon bonservis verdi. Bayağı şişti giderleri.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 10 numara oynayacak biriyle görüşüyoruz demişti, daha sonra muhabirleri 10 numara kanattan bağımsız dediler. Tadic'i tahmin etmiştim.

Ben de onu diyorum işte çok kalite adamlar aldılar ama kadro yapamıyorsun. Saçma bir planlama oldu.
ekambiyi alıp rossiyi dehleyecekelr işte yav

Alexis Sanchez = Tadic hiçbir farkları yok ikisi de kaliteli isimler bugün forumda konusu da açıldı ikisini de isterdim. Tadic olmuyorsa Sanchez'i de isterim Türkiye ligini gözünüzde büyütmeyin bu adamlar her türlü çift haneli skorlara ulaşır.

yav arkadaşlar takip ediyosunuzda

kent sol kanat
rossi sol kanat
tadic hem sol kanat hem 10 numara

şu an olası yabancı kaleciyle 19 yabancıları oldu.ya agustos ortasına kadar daha transfer yapmaz, birilerini gönderirler ya da ekambiyle kapatırlar transferi.o da sol kanat üstelik

Talisca malisca isteyenler var komik bence.4-5 senedir çinde arabistanda halı saha liglerinde takılıyo bu adam bedava verseler almam ben takıma.Millet ölüp bitiyo çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt