Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis Sanchez = Tadic hiçbir farkları yok ikisi de kaliteli isimler bugün forumda konusu da açıldı ikisini de isterdim. Tadic olmuyorsa Sanchez'i de isterim Türkiye ligini gözünüzde büyütmeyin bu adamlar her türlü çift haneli skorlara ulaşır.
fblıler okuyup sevınmesın dıye konuyu ımha etmek durumunda kaldım

Geçen sene mevcut kadromuzda Okan Buruk yerine Fatih hoca hariç X bir hoca olsaydı muhtemelen şampiyon olamazdık mesela Hamza Hamzaoğlu'na geçen seneki kadroyu verseydik olamazdık. En az iyi transferler kadar oyuncu yönetimi ve iletişimi de önemli buradan patlayacaklar.
hoca ve oyun sistemi en önemlisi zaten, biz cihan haspolatılarla şampiyon olduk.

yatışa gelmesini ve boşnak dzeko'yla bol bol huzursuzluk çıkarmasını dileriz

dzeko milliyetçi birimi bilmiyorum lakin tadic milliyetci bir herif yanı takım icinde güzel bir kavgaya sebeb verebılır
bende o yuzden istatistigi gectim,baska taraflara bakıyorum.kötülüyosun diyolar elalemin transferini elalem dedikleri kaoslu,sistemsiz,arıza fb.tadice hem karkatersiz diyolar,hem hollanda ligi altadıcı diyolar,hem 35 yasında diyolar hemde sistemsiz,hocası yetersiz fbde hükmeder diyolar.yatmaya geldi belki,belki sakatlanacak fiizği elvermeyip.bir sürü şey var

Tadic'in de abartildigini goruyorum yazilanlardan. Sezon icinde gorecegiz :) Gol-asist katkisi yapar ki yapsin mevkiisi geregi de yapsin. Ancak beklentilerin en azindan burada okuduklarimin altinda kalacagini dusunuyorum.

7 milyon diyorlar Tadic için. 5 yıllık 2 imza mı yok 7 yıllık + imza mı acaba

Tadiç olmasaydı sorun yoktu ama şimdi sıkıntı oldu zaha da gelirse ve geçen seneki gibi penaltı bonusları devam ederse sıkıntı

Aynen mevzu bu

Ki bence bu transfere kadar geçen seneden önde değillerdi, Tadic ciddi önemli bir ekleme.

Bizim de bu seviyede skor üretecek birine ihtiyacımız olacak 10 numarada.
Hoca 10 numarasız sisteme geçmeye çalışıyor sanırım. Bu beni korkuttu açıkçası. Nevzat, Sanchez-Bakambu aynı anda olabilir demişti, Wien maçında da bir bölümde BAY ve Kerem'i yan yana gördük. Gece gece hangi takım oynuyordu aklıma gelmiyor da yeni dünyaya uygun -benim de çok hoşuma giden- zaman zaman 2 hareketli forvetli bir düzen düşünüyor sanırım. Böyle bir oyuna geçeceksek Sanchez değil de Zaha ile falan geçmek lazım gibi geliyor.

Valencia'da çok sakindi bana sorarsan. Ve Dzeko pek çevresini iyi oynatan bir forvette degil bana göre. Daha çok 90dk pek görünmeyip ama gol ile maç bitiren bir tip. Topla Icardiye göre çok daha sakar bir oyuncu
Valencia oyunu sürekli geren ve her türlü çirkefliğe başvuran puştun tekiydi. Fener'le tencere kapak gibi uymuştu. Dzeko ise hep çevresini oynatan biriydi, tabii yaşlandıkça geriye gitti ama örneğin Serie A fanlarına sorsan Icardi gol atmak dışında pek bir şey yapmayan bir oyuncuyken Dzeko takımını ileri taşıyan bir oyuncu derler

Icardi bizde oynadığı topu kariyerinde hiçbir yerde oynamamıştır

Bu arada benzin ve motorin' deki ÖTV zamları kaynadı aradı 🤣 Yarın depoları doldururken yemişim tadic''i diyecek herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt