Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis Sanchez = Tadic hiçbir farkları yok ikisi de kaliteli isimler bugün forumda konusu da açıldı ikisini de isterdim. Tadic olmuyorsa Sanchez'i de isterim Türkiye ligini gözünüzde büyütmeyin bu adamlar her türlü çift haneli skorlara ulaşır.

Bence dogru degil Umut.

Dzekodan sonra Tadic de fenerde. Iyi futbolcudur diyecegim yok. Lakin bu sezon çok fazla maç var abi 35 yaşındaki oyuncularla nasıl olacak bu işler? Bizim martens bile 40 maçın son onunda yoktu...

Bjkde ses yok. Gün icinde bir sağdan bir soldan yediler çalımı ama filozofu tanıyorsam avrupa elemelerinde elenir lige odaklanır, demedi demeyin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener 31 milyon satış yapmış şu ana kadar. Slazai de gidecek muhtemelen. Ellerinde nakit çok, Ali Koç sağlam para saçtı. Kadroyu yaslandirdi, tek atimlik kadro kurdu. Şampiyon olamazsa bayağı zarar yazar ekonomik. Tadic de 3 senelik 4 milyon vermiştir yıllığı. Kaleci ve stopere de 20 milyon bonservis verdi. Bayağı şişti giderleri.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener eskiden bonservis girdisi sağlayamadığı dönemlerde de çok harcardı
o çok değişmez. öyle devam ederler. bir yerden çıkıyor heriflerde sürekli

Tadic'in de abartildigini goruyorum yazilanlardan. Sezon icinde gorecegiz :) Gol-asist katkisi yapar ki yapsin mevkiisi geregi de yapsin. Ancak beklentilerin en azindan burada okuduklarimin altinda kalacagini dusunuyorum.
bu forum ersan gülüm için kafayı yedi zamanında,şsaşırtmıyor yorumlar.ayew ve slimani baslıgına bi ugra abi.feci

yav arkadaşlar takip ediyosunuzda

kent sol kanat
rossi sol kanat
tadic hem sol kanat hem 10 numara

şu an olası yabancı kaleciyle 19 yabancıları oldu.ya agustos ortasına kadar daha transfer yapmaz, birilerini gönderirler ya da ekambiyle kapatırlar transferi.o da sol kanat üstelik
ilk 11'i komple degistirip eski yabancilarin büyük bölümünü gönderecekler. baska sanslari kalmadi.

henrique-szalai-samata-king-pedro-rossi-osayi gibi isimleri gönderirler.

Tadic istisna yetenek çift haneleri görür gol ve asist de. Ama bu feneri seviye atlatıp bizim önümüze geçirmez. Çok daha iyi takımız hala
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt