Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaliteli adam da alsınlar yıllar sonra bi zahmet.ama hiç bi transfer için ölüp bitmem.okocha ile,rapaicle,moldovanla,balicle oynamıslar zamanında,yine koymusuz.benim için hava hoş

hala valencia -ardayı bence dengelemediler

tadic valencia gibi atamaz

arda gibide pasör bulamazlar

gecen sezon arda bunlarda psikolojik güctü onuda kaybettiler

tadic patlarsa ismail yönetemezse cok fena dibi boylarlar
valencia çok hareketliydi,tadic daha cok zekasıyla iş yapar ve valencia forvet özellikliydi birazda

Screenshot_13.webp

bjk yıne gundemı belirliyor

Halen diyorum üstünlük bizde boşa yangın yapmaya gerek yok.

Muslera = Livakovic
Boey > Mert
Nelsson > Becao
Abdülkerim > Peres
Angelino > Ferdi
Torreira > İsmail/Crespo
Zaniolo > Tadic
Kerem > Kent
Icardi > Dzeko
Diğer transferler tamamlanmadı.

ali kocun kafasındaki tek şuphe ismail kartal degilse neyim

Über yetenek olduğu konusunda hemfikiriz. Talisca'nın arkasında eksiklerini kapatan isimler vardı. Tadic'ten ziyade Szymanski'nin transferi burada biraz yanlış olduğu aslında belirtmek istediğim buydu

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi bir kanat da aldıkları senaryoda ön taraf işi götürür

Zaten 10 hafta geçmeli ligde ki ideal kadro oluşsun

Tek sezon için ideal bir yapı kuruyorlar, bu noktada hemfikirizdir herhalde, gerisi önemli değil.

Yani Bruno Fernandes alacak değiller o bölgeye Tadic’ten iyi kimi alabilirlerdi desem cevap verebilecek var mı

Yav Valencia'nın yerini dolduramazlara da hiç katılmıyorum. Valencia zaten yarısını penaltıdan attı ve büyük maçlarda tek yaptığı şey kendi taraftarından küfür yemekti.

En büyük zaafları kritik maçlarda patlamak değil mi bunların. Tadic gibi isimler sana büyük maç kazandırır, kritik maçları çözer.

Ulan bunlar şimdi bize gol falan da atarlar 1-3 biter maçlar : )

İyi herif aldılar oynar mı göreceğiz

Biz skor desteği verecek 10 numarayı nerden bulacağız asıl soru o. Ya da çok güçlü bir takım oyunu çevirmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt