Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda ligi istatistikleri yakalayamaz ancak iş yapar. Fenerin ne yaptığı bizi ilgilendirmez bizim ilk 11 için atacağımız sağlam 1 kurşun kaldı o kurşunu düzgün atarsak yani merkez orta saha sonra görelim çaplarını.

Livakovic-Tadic-Dzeko harici hepsi soru işareti,Dzekonunda yaşı malum

İyi bir kanat da aldıkları senaryoda ön taraf işi götürür

Zaten 10 hafta geçmeli ligde ki ideal kadro oluşsun

Tek sezon için ideal bir yapı kuruyorlar, bu noktada hemfikirizdir herhalde, gerisi önemli değil.

Yani Bruno Fernandes alacak değiller o bölgeye Tadic’ten iyi kimi alabilirlerdi desem cevap verebilecek var mı
Tadic çok iyi transfer. Szymanski biraz taca çıkarıyor bu hamle bireysel olarak iyi ama birbirini tamamlamıyor gibi demek istediğim. Lakin kadro olarak geçen seneden iyi olacakları gerçek.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hollanda ligi istatistikleri yakalayamaz ancak iş yapar. Fenerin ne yaptığı bizi ilgilendirmez bizim ilk 11 için atacağımız sağlam 1 kurşun kaldı o kurşunu düzgün atarsak yani merkez orta saha sonra görelim çaplarını.

Livakovic-Tadic-Dzeko harici hepsi soru işareti,Dzekonunda yaşı malum
Ben de hollanda ligi olayina guveniyorum. Burada oyle kolay gol asist zor bakacagiz

Kerem Demirbay benim araştırdığım kadarıyla net olarak Oliveira muadili bi adam.Pasör,teknik ama fiziksel yönden eksik.Torreira-Berkan-Kerem-Oliveira 6-8 rotasyonu bence yeterli gibi duruyor üstüne Paredes,Lo Celso vs uğraşılıyo deniyor pek çözemedim o işi acaba 4-3-3 e mi döneceğiz?

IMG_2138.webp

Mert 17-18 de bizim yerimize başağa gitmemiş miydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt