Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun yıllar sonra çekişmeli bir gs-fb sezonu izlicez. Zaha - lavakovic de bitmiş diyorlar Fb çok iyi kadro kurdu.bJk bitti zaten dağıldılar. Bizim acilen icardi açıklayip psikolojik üstünlüğü sağlamamız lazım. Diğerleri ağustos eylül gelse de olur .
Icardi ağa biraz daha tatil yapma peşinde. Uzayacak sanki.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil çok temiz iş oldu. Sınır varken bizim 2. ligden bile bir oyuncuyu bu rakamlara alamazsın.

Zaten yetenekli çocuk kendini futbola verirse çok daha iyi paralara satarız.
Olm kafayi mi yediniz lan. 20 milyon yıllık maaş vermişiz ve siz cok iyi mi diyorsunuz.

Ne yetenekmis arkadas 3 yıldır çıkacak.

Muthis gereksiz bi kazık olmuş. 3 veya 4. Secenek olacak oyuncuya gomdugun maaşa bak. 4 yılda nerdeyse 100 milyon.

Çevir euroya uygun de şimdi, gelirin euro zaten

Fener 4.hafta şampiyon ilan edilir.12.hafta ismail kovulur şenlikler başlar kokusunu alıyorum bu eğlencenin.

Olm kafayi mi yediniz lan. 20 milyon yıllık maaş vermişiz ve siz cok iyi mi diyorsunuz.

Ne yetenekmis arkadas 3 yıldır çıkacak.

Muthis gereksiz bi kazık olmuş. 3 veya 4. Secenek olacak oyuncuya gomdugun maaşa bak. 4 yılda nerdeyse 100 milyon.

Çevir euroya uygun de şimdi, gelirin euro zaten

Aynen öyle.
Halil son 3 sezonda toplam 10 golü var mı?
Maaş 10 milyon tl gibi olmalıydı yıllık, bonservis uygun olmuş ama maaş uygun değil bence de.
Ziraat kupasında ilk 11 başlar mı bile soru işareti.
Görmediğimiz bilmediğimiz bir oyuncu olsa neyse de kaç yıldır izliyoruz canlı canlı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek bir göreviniz vardı o da Gedson'u almaktı aklıma geldikçe çıldırıyorum.

61e2d79b4e3fe11b84c7928d.jpg

Aynen öyle.
Halil son 3 sezonda toplam 10 golü var mı?
Maaş 10 milyon tl gibi olmalıydı yıllık, bonservis uygun olmuş ama maaş uygun değil bence de.
Ziraat kupasında ilk 11 başlar mı bile soru işareti.
Görmediğimiz bilmediğimiz bir oyuncu olsa neyse de kaç yıldır izliyoruz canlı canlı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi biz potansiyelli dedigimiz, alt ligden aldigimiz kazimcana 7 milyon falan vercez bu sezon yanlis bilmiyorsam yaw.

Bu rakamdan sonra bu cocuga da zam yapcaksin.

Beyler fb en borclu kulup, biz bile bazi sezonlar saidolar cihanlar ugur ucarlarla falan kadro kurmak zorunda kaldik bunlar batiksa niye kadrolarina yansimiyor, 15 yıldır cl.gormuyor adamlar ustelik

Hamza babasının gençlik stiline daha yakın bu daha çok Tugay Kerimoğlu next gen gibi. Yukarıda ki arkadaşlara katılıyorum bizde süre bulacaklarını sanmıyorum.

Son atımlık kurşunları kaldı onu da saldırarak kullanıyorlar.Fb kadrosu tek senelik bir kadro zaten amaçları da tek senelik şampiyonluk bir yapılanma yok.Bu sene de çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt