Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'ten bir farkını göremiyorum Tadic'in.Mertens kadar katkı verir iyi bir oyuncu

Tadic fbde Alex etkisi yapar skora katkı açısından ama tek sorun Alexin fbden gittiği yaşta adam o yüzden belki 1 sene katkı verir, seneye araplara çakmaya çalışırlar. Tadic Dzeko ligde baya maç çözer lakin fiziki olarak yetersiz kalır avrupa için arkataraf çok mücadele etmeli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense 10no icin Talisca ya ziyechi bekleyecegiz gibi bir his var icimde

Jesusun gitmesi cok iyi oldu
İttirdiler mittirdiler de bakma herif şamp olacak puan ortalamasini yapti biz asiri iyiydik

Fbnin gecen seneki kadar direnebilecegini sanmiyorum ayrica yerli olayi buyuk problem olacak bunlara cok suursuz hareket ediyolar altay varken yabanci kaleci almak salaklik ferdi disindaki 2 adam kaliteyi cok dusurecek

İttirdiler mittirdiler de bakma herif şamp olacak puan ortalamasini yapti biz asiri iyiydik

Fbnin gecen seneki kadar direnebilecegini sanmiyorum ayrica yerli olayi buyuk problem olacak bunlara cok suursuz hareket ediyolar altay varken yabanci kaleci almak salaklik ferdi disindaki 2 adam kaliteyi cok dusurecek
puan ortalaması yüksek de hep önemli maçlarda s.çtı, ek olarak İst Giresunspor gibi rakiplere karşı gereksiz yere puan verdi.

JJ çok takıntılı biri o yuzden kalsaydi cok da fark etmezdi

Tek bir göreviniz vardı o da Gedson'u almaktı aklıma geldikçe çıldırıyorum.

61e2d79b4e3fe11b84c7928d.jpg
Iki capsiz kendini bilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt