Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişik bi durum var abi bende öyle düşünüyorum maalesef basit bi durum olsa çoktan çıkar açıklardı iyiyim falan gibisinden ama bilemiyorum bakalım neler olucak sıkıntı şu icardi gelse bile kendini ne kadar sahaya veirir kafası ne kadar futbolda olur bilemiyorum adamada hak veriyorum hayat arkadaşı sonuçtaWanda'nın durumu ciddi bence. Günde 182 paylaşım yapan kadın uzun süredir paylaşım yapmıyor
Nouğlmuş
Değişik bi durum var abi bende öyle düşünüyorum maalesef basit bi durum olsa çoktan çıkar açıklardı iyiyim falan gibisinden ama bilemiyorum bakalım neler olucak sıkıntı şu icardi gelse bile kendini ne kadar sahaya veirir kafası ne kadar futbolda olur bilemiyorum adamada hak veriyorum hayat arkadaşı sonuçta
Wanda hastaymış lakin kimse ne olduğunu bilmiyormuş ahbert ilginç bir durum
Fred istediği kadar teknik, iyi futbolcu olsun. Torreira, Fred, Angelino, Kerem, Mertens bu kadar kısa oyuncu ile olmaz. Fizik olarak sağlam, dayanıklı olmak şart.
Berkan ve Barış Alper fener maçlarında nasıl fark yarattı gördük. Bjk maçında ise tabiri caizse dayak yedik orta sahada.
Hiç öyle Emre, Okan, Suat falan demeyin. 25 sene önceki futbol yok şu an. Ayakta kalan ve dirençli olan her zaman 1-0 önde başlıyor. Futbol çok daha sert oynanıyor. Torreria’nın yanına Goretzka tarzında biri gerekli.
4 gun öncenin haberi konusulyo reis,iitalya ve fransız basını derleme yapıyo,taraftar gaza geliyoNouğlmuş
Bende aynısını düşünüyorum veya Türkiye’ye gelir tıp konusunda bi çok ülkeden iyiyiz ama burda olsa bile kafasını sahaya veremez duygusal bi adamEğer söylenildiği gibi bir durum varsa, İcardinin futbol oynayabileceğini sanmıyorum, muhtemelen ülkesine döner
Bu kadar sessiz kalmaları hayra alamet değilitalya ve fransız basını arjantinli radyocudan ve arjantin basınından kopyala yapıstır yapıyo.hala aynı haberleri önümüze koyuyolar.beyaz hucre bilmem ne bu 3-4 gun öncenin yalan haberi
kaç kere yazsakta anlasılmıyo.kanser olsun diye özel caba sarfedilyo,resmen.sonunda kufredeceğim.
en son fıtık demişler.oglu da kız arkasıyla river plate maçına gitmiş ve mutluydu.ben takipteyim mevzuyu.okan hoca da olumsuz bişey söylmedi.haluklarda olumsuz bişey yok demiş
İlk bjk maçında neden dayak yemedik ?
işleri gucleri şov,.fııtk olduysa,apandissitse,enfeksiyonsa bunlar da hiç kolay degilBu kadar sessiz kalmaları hayra alamet değil
Gözünüzü seveyim yapmayin etmeyin.
10 senedir kaçirdigim Ajax maç sayisi ancak Galatasarayla ayni anda olduklari kadar. Hollandada yasayan herkez biliyor Tadic'in baya geriye düstügünü.
Ciddi söylüyorum, bu sene Ajax'in kötü gidisatini çok is yerinde falan fanatik Ajaxlilarla konustuk ve çogu Tadic'in temposunun ofansif açisindan en büyük problemleri oldugundan hemfikirler.
Ya bu Hollanda ligi ve Ajax. 17 takimdan en az 10 tanesi +3,5 gol maçlari Ajax için ve istatistikleri korner, serbest vuruslari ve penaltilar dahil. Türkiyeye göre çok az temasli ve hareket etmek için çok musade edilen bir lig.
Bok atmak için degil ama kötü bir sezon geçiren Steven Bergwijn 12 gol 5 assist, 5 maç eksik olan Berghuis (8,5 pozisyonunda oynadi genelde) 9 gol 9 assist ve Klaassen (ilk 11e daha zor giren ve daha fazla orta sahadan gelen) 8 gol, 3 assist yapmislar. Demek istedigim Ajax zaten kolay gol atan bir takim, istatistik kasmak penaltilarla, serbest vurus ve kornerle zaten normal. Adamin maasi 6,5 milyon euro brüt.
Çok agir kaldi gerçekten. En faydali yönü Tadic'in Fenerbahçe için liderlik profili. Takimi atesleme ve organize etmek için çok önemli olacak. Bunun öbür tarafi: isler kötü gidince ya futbolcularla yada hocayla sorun çikarabilecek bir tip. Noa Lang ve Sergino Destle saha içinde kavga etmis birisi:
Bugün Livakovic ile sondan önceki jetonu atıyorlar ama duyduğum satmışlar Szalai'yi hemde izleyen hiç kimsenin vermeyeceği çift haneli bir rakama diyorlar. Benim tahminim bunlar bir orta saha ve Müldür ile finish diyecekler. Tabi bize salça olmaya devam ederler orası ayrı.Embesil fb gider senelik 3 verir yerli problemi de varken olmayacak is degil
boy konusunda haklı bu arada
takımın sürekli size olarak küçülmesi iyi olmaz