Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanseri bizzat ben yasadim 12-13 yasimda ve sadece dedikodudan ibaret,wandanin kız kardeşi babasına durumu enfeksiyon diye anlatmasina rağmen kolayca kanser diyip geçilmesi benim sinirimi bozdu gercekten.kanser denen illet sizi sardiginda butun aileyi etkileyen bisey.ben burda direkt ailesine ve çocuklarına bakiyorum wandanin.o yuzden dont panic

Sırf salça olmak için mi giriyorlar?
Tadic, Szymanski ikilisi aynı bölgenin oyuncusu.

Tadic sol kanat için alındı desen Kent'i aldın, on numara için desen Szymanski'ye deli para döktün, forvete Dzeko'yu aldın imza parası vs verdin, o zaman Tadic sağ kenar, pek bunların arkasını kim toplayacak iki tane Torreira lazım. Hala Baturina'da ne işleri var anlaşılmıştır umarım.

Kanseri bizzat ben yasadim 12-13 yasimda ve sadece dedikodudan ibaret,wandanin kız kardeşi babasına durumu enfeksiyon diye anlatmasina rağmen kolayca kanserden diyip geçilmesi benim sinirimi bozdu gercekten.kanser denen illet sizi sardiginda butun aileyi etkileyen bisey.ben burda direkt ailesine ve çocuklarına bakiyorum wandanin.o yuzden dont panic
Kötüyü düşünmemek gerek ama ciddi biseyse çocuklarının haberinin olmaması mümkün değil mi sence? Benimde annem kanserdi kemoterapiye başlayınca öğrendik. Hem yaşımız küçük hem okul durumumuz etkilenmesin vs diye. Böyle olamaz mi yani bu da bir ihtimal

Alt nedeni çok sayıda isim ve planlama üzerinde gidip gelinmesi (alınacak oyuncu profili ve genel şablon bağlantısı) birde Uğurcan şuan buzdolabında ama Ağustos içerisinde gelişme olabilme ihtimali var ki bu da elimizi çok rahatlatır Barış Alper'in yükselen grafiği ile birlikte.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. İyi günler ve iyi forumlar dilerim :hat:

lan bu anadolu takımları neden transfer yapmıyor?
gs-fb-bjk-ts biraz da başak dışındaki tüm takımların kadroları leş. vallah bu sene 100 puan falan olabilir şamp. barajı.

Kötüyü düşünmemek gerek ama ciddi biseyse çocuklarının haberinin olmaması mümkün değil mi sence? Benimde annem kanserdi kemoterapiye başlayınca öğrendik. Hem yaşımız küçük hem okul durumumuz etkilenmesin vs diye. Böyle olamaz mi yani bu da bir ihtimal
Ben kız kardeşi ve babayı da takipteyim.hastaneden oglen cikmis perşembe ama millet hastalığı kolay bisey sanıo.apandisit ve fitiksa söylendiği gibi istiharat lazim

Şuan en sıkıntılı yerimiz os gibi duruyor, mids Berkan çok uyumsuz bir ikili, inşallah elemeye kadar Sergio iyileşir, demirbay işi bir an önce bitmeli

Zoru başarıp Icardi'yi kalıcı transfer etmiştik ancak hastalık durumu çıktı gerçekten çok üzücü

Icardi'nin duygusal bağlılığını düşününce olası kötü bir durumda o ülkede kalma kararı bile alabilir

İnşallah bizim için ve onlar için en iyisi olur ve büyük bir hastalık olmadan burada yaşarlar

başkanımız açıklama yapmış Avusturya'da

videoyu açar açmaz yüzündeki mutluluk gurur ve ardından ilk cümle valla çok güzel, gerisini izlememe gerek kalmadı kapattım, yangınlık bir durum yok ,Wandada gayet iyi bence

Yengenin durumuna dair bir tane dahi net açıklama yok benim bildiğim? Kaçırdığım bir durum var ise yazıverin. Kendi çıkarımlarınıza binaen yorum yapıyorsanız ona göre ciddiye alalım arkadaşlar. İskandinav bir adam az gülümsüyor diye gitmek istiyor diye çıkarımlar yapan insanlarla dolu bir yer burası.

Kanseri bizzat ben yasadim 12-13 yasimda ve sadece dedikodudan ibaret,wandanin kız kardeşi babasına durumu enfeksiyon diye anlatmasina rağmen kolayca kanser diyip geçilmesi benim sinirimi bozdu gercekten.kanser denen illet sizi sardiginda butun aileyi etkileyen bisey.ben burda direkt ailesine ve çocuklarına bakiyorum wandanin.o yuzden dont panic
Gecmis olsun serg kardesim.

Aciklanmasinsan ziyade oyuncudan böyle bir durumda verim almamiz da pek mümkün olmaz.

Yani Sonucta profesyonel bir sekilde planlarimizi yeniden kurmamiz bir ihtimal olabilir. Icardi muhtemelen öyle kisa süre icinde kendisini tamamen futbola vermesi de mümkün degil.

Aci ama gerçek
Bu da dogru. Eger durumu ciddiyse baska 1 forvete bakmak daha hayirli olabilirm yani icardiyi wandasiz veya agir hasta bir wandali dusunemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt