Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi sonuçta hayatını kazanmaya devam etmek zorunda. futbolu bırakacak değil.

bu bir ikna argumanı değil bu arada, adam zaten bize gelmişti.

karşılaştığı şey çok trajik. bu durumda kendisine ve eşine en çok değer verecek, kendisinin bile şaşıracağı karşılığı göreceği yegane kulüp gs'dir.

her kötü durumun içinde bir mucize vardır. wanda iyi olacak ve icardi-gs ilişkisi bambaşka bir boyuta evrilecek bence.
Insallah

Tedirgin olmaya başladım.

1689504375495.webp

Icardi ile ilgili gece 10dan itibaren olumlu haberler düşer,önümüzdeki 2-3 gun boyunca da icardi konusulur.ben sali veya çarşamba gelir diye düşünüyodum,resmi açıklama gelir en kötü

Mertens yerine 20 gole katki yapacak adam aldigimiz an cok rahat ezeriz

muslera
(transfer)

boey nelsson bardakçı angelinho
(dubois kaan emin kazımcan)

torriera transfer
(berkan oliviera)

zaniolo transfer kerem
(raşitsa yunus mertens BAY)

icardi
(bakambu, halil)
14 yabancılı nihai kadromuz.

transferini beklediğimiz:

-yerli yedek kaleci.
-dinamik bir 8 numara
-efektif bir 10 numara

gelmek üzere olan transferlerimiz:
raşitsa, icardi, bakambu

satılması/kiralanması beklenen oyuncularımız:
emreK, morutan, cicaldau, luyindama, ross, midtsjö, alparslan, taylan, oğulcan

Neyse güllük gülistanlık bi transfer dönemi geçirmek hayatın olağan akışına aykırıydı zaten, peynir ekmek gibi paredes icardi angelino demirbay bakambu yazıp tik atmak kolay. Biraz kaos biraz rakibin iyi transfer yapması bizi de ateşler. Başkan ve erden timurun da şuan planlarının değiştiğini ve daha agresif davranacaklarini düşünüyorum

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi gelse bile artik pek verimli olmaz bize malesef

yillik 10 milyon zararla kaliriz öyle

Bu ligde underdog olmak her zaman yarışta avantaj sağlamıştır.Geçen sene fener jesusu getirdi lige de fırtına gibi başladılar,peygamber benzetmeleri mi ararsın 100 golü rahat geçer diyenler mi arasın herkes %90 şampiyon olarak görüyodu onları.Sonra işler değişti.Muhtemelen bu seneye de aynı şekil gireceğiz ama sonucun değişeceğini zannetmiyorum.

Ben artık fred ve icardi icin nöbete geçiyorum, ciddiyim.onumuzdeki hafta güzel olacağı için nöbette bedbaht olamam.😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt