Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil transferi Yusuf’un kiraya gideceğine işaret gibime geliyor ayrıca Yusuf giderse oraya +1 kontenjan için bir yerli bakıyorduk o da kerem olacak. Peki bu konuda Halil’in gelmesi kerem transferini etkiler mi acaba tamamen farklı bir oyuncuya yönelip o kontenjandan yararlandırmaya çalışır mıyız merak konusu.
Ben vazgeçtiğimizi düşünmeye başladım. Orta sahada Berkan var zaten. Miçoyu şutlayıp genç fırsat transferi bekliyorum. Kadroyu şekillendirmek için bayağı zaman kalacak, Güney Amerika’dan oyuncu gelebilir

icardi gelse bile artik pek verimli olmaz bize malesef

yillik 10 milyon zararla kaliriz öyle
sevinirmiyiz
IMG_20230709_212632.webp

Belli ki Ali koc full ofansife gecti, herif ne yapip edip bu sezon sampiyon oldum oldum olmadim biterim modunda

offff su aglak aglak postlar baydi artik

rakipler de guclencek, sende guclenceksin ifb herzaman B kadrosuyla mucadele vermeyecek.

Malinin son sansi, bu seneden sonra birakacak zaten.

Boyle koymasi daha zevkli

Helal lan hakan, ne kadar korkak varmış aramızda

Bir tarafta kadrosunu korumuş bir takımımız var diğer tarafta deli gibi para harcayıp transfer yapan fenerbahce. O adamlar birbirine uyum saglayana kadar biz açık ara önde götürürüz ligi.

Ayrıca bu kadro jesus'un elinde olsa birseyler olur diye düşünüyordum ama Ismail hocayı kimse takmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt