Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yine pozitifim genel itibarıyla ama Wanda'nın sağlık durumu da acayip önemli. İcardi'yi yani bizi inanılmaz etkiler. İnşallah ciddi bir şey yoktur.

782cbba03a119ac396cb88bb329e5467.jpg

orkun-tadic editleri izleyip bürüneceği hırsı merak etmeyen var mı .d

Bu bejeke seyahat acentesi oldu valla.
Milletin yaptığı transferlerin biletlerini bunlar alıyor 😂😂😂😂

Koc özel jeti kaldırmış yine zaha diyen var ama büyük ihtimal İtalya ya becaoyu getirmeye gidiyor. Zaha yı da ne yapıp edip alacaklarını düşünüyorum. Ama hocaları İsmail Kartal olduğu sürece rahatım.

Zahayı aldılarsa biz Sergio ve mertensi daha iyilerini koyamazsak kadro olarak geride kalırız. O zamanda Okan hocaya güveniyoruz, taktiksel anlamda olan hoca çok önde
Nasıl geride kalıyorsun yahu.

Adamların stoperleri topa bomba muamelesi yapıyor, merkez orta sahalarında kocaman bir boşluk var.

Beğenmediğiniz Sergio'yu geçen sene bunlara verseydik heykelini dikerlerdi böyle bir orta saha yok diye. Mertens'e de taparlardı.

Geçmişte van persie ve naniyi alınca fener lig oynanmadan şampiyon ilan edilmişlerdi sonuç malum..fener loserlığı diye bir şey var rahat olun.Ayrıca emınım 2 kaliteli adam kesin alacağız.

Nasıl geride kalıyorsun yahu.

Adamların stoperleri topa bomba muamelesi yapıyor, merkez orta sahalarında kocaman bir boşluk var.

Beğenmediğiniz Sergio'yu geçen sene bunlara verseydik heykelini dikerlerdi böyle bir orta saha yok diye. Mertens'e de taparlardı.
Benim fikrim bu. Zaha Tadic ceko çok rahat skor yapabilir. Bizim avantajımız takım oyunu ve Okan hoca.
Ayrıca hala icardi ve Bakambu gelmedi santrafor yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt