Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sendeki mertens takıntısı çok başka noktalara doğru gitmiş kim diyor oraya biri gelmeyecek diye mertens ile devam edilecek diye. Neyine taktın adamın bu kadar onuda bilmiyorum dönemin başından beri 1 forvet arkası istediğini söylüyor hoca daha ne yapsın boynuna mertens rotasyona girecek diye tabela mı asıp gezsin renktaş.
Kadrodaki diğer 10 oyuncu nerdeyse çok iyi duruma geldi( icardi geldi var sayıyorum) eğer dediğin gibi biri gelirse tamamen iyi bir kadro kurmuş olucaz

İcardi ağustosu bulur diye cümle alem biliyordu ve razıydı herkes ağlamaya gerek yok eşinin bu durumu olmasa bile gelmezdi adam bu yapacak bir şey yok. Sol beki hallettik çok şükür kamada fred biri gelirse bi sıkıntımız yok çok şükür.

oha lan an itibariyle kadroda 30+ üç oyuncumuz varmış.

muslera 37
mertens 36
oliviera 31

biri kaleci, kabul edilebilir. diğer ikisinin yerine adam bakıyoruz zaten.

ondan sonra max oyuncu yaşımız 28.

icardi gelirse bir de o olacak 31 ama ona yakışır.
fb'de ise 9 adet 30+, 16 adet 28+ oyuncu var.

Sergio için ben de negatif değilim fakat mertens konusunda buradaki herkes çok duygusal. Maçları izliyoruz adamın şutu kaleyi bulmuyor kesinlikle iyi biri gelmeli oraya
Mertens için artık yolun sonu geliyor yav zaten, geçen sene de belirttim ben futbol olarak skor katkısı beklemiyordum. Keza futbol zekasına ve yaptığı hücum pressleri ile bizde ilerledi takımı kaynaştırmadı ve gençlere mentörlük yapması bizim için bir kazançtı.
Aynı mata gibi.
Geçen senenin matası da mertens olur, adam da bunun bilincinde zaten.
Bu sene kendisinden beklentim Morutanın sosyal beceriler kazanmasına yardımcı olmalı, o çocuk kabuğundan sıyrıldığı an yapacağımız 15 milyonluk transfere eş değer.
Yönetim de bence bu konuda benim gibi düşünüyor.

Bu sene Boey ve Nelsson'un sözleşmelerini uzatıp kalmaları sağlanmalı mevcut kadroyu %100'e yakın korursak fenerin kimi aldığı fark etmez üstüne yapacağımız eklemelerle işi bitiririz.
Boey angelino dan sonra çok önemli oldu geçiş savunması adına haberlerde kesildi zaten sözleşmesi uzatılıp kalacaktır inşallah.

Mertens ve Oliveira’nın performansları bu sene rotasyonla artar.
Geçen senenin sonlarına doğru ikisi de sürekli 11 oynamaktan helak oldular.
Mata ve Midtsjö de yeteri kadar back up olamadılar onlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt