Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.624
- 6.953
- 1.248
biraz da golf
Yok daha neler. Müthiş adam ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz da golf
Daha sezon başlamadan psikolojik olarak dağıldılar.
Acıdan zevk alıyorlar.Başka sebebi olamaz.bir insan neden bejekeli olur anlamıyorum.Hadi mızıkçı ve ağlaksındır hep hile hurda peşindesindir febeli olursun anlarım ama neden bejeke sadece tiner mi sebebi
biraz da golf
Sence neden ? Herkes ailesi akrabası hangi takımı tutuyorsa onu tutuyorbir insan neden bejekeli olur anlamıyorum.Hadi mızıkçı ve ağlaksındır hep hile hurda peşindesindir febeli olursun anlarım ama neden bejeke sadece tiner mi sebebi
Ali Bence de kalmalı ama Ahmet nç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü adam çok cimri. Beşiktaş'a bol bol para harcatacak adam lazım. Fiko gibi Böylelikle daha hızlı batarlar.Ahmet nur çebi bjk ye Ali koç’da fb ye uzun yıllar başkan olarak hizmet etmesi gereken değerli futbol alimleridir.
Dogmatik değilse ( aileden gelme ) mantıksız hareket.bir insan neden bejekeli olur anlamıyorum.Hadi mızıkçı ve ağlaksındır hep hile hurda peşindesindir febeli olursun anlarım ama neden bejeke sadece tiner mi sebebi
biraz da golf
Senin olmadıktan sonra kimsenin olmaz yav 1 yıldır iyi kolpaladın bizi Sayın DembeleSayın Levent Bey'in yarın forumda son günü olabilir bilgisi geldi.
Manyak mısın lan senŞişliden Beşiktaşa doğru yürüyorum yaklaşık 30dk sürecek bir yola koyuldum. Nöbeti okuya okuya gideyim dedim fakat karıya kıza bakarak gitsem yol daha hızlı bitermiş.
Şu an için uçuş konusunda iptal değil pazartesi akşam 19 sularında istanbul'a inmesi bekleniyor dedi. Tabi bu işlere belli olmaz akşama doğru ortama göre anlaşılır.Levent bey uçak bilgisi mi verdi?
Pazar günü kap kapalıTatil gunumuzde hic haber cikmiyor
Hafta ici yagiyor haberler işten gücten takip edemiyoruz
Bi cözüm bulunmali